Lyvyutzu Postat Decembrie 24, 2008 Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Salut . Am si eu finalii astia si as vrea sa imi fac un amplificator cu ei . Tinand cont ca este primul meu amplificator as dori sa fie explicat cat de bine se poate . Am cate 2 din fiecare . Multumesc anticipat Link spre comentariu
Lyvyutzu Postat Decembrie 24, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2008 up Link spre comentariu
Blacksmith Postat Decembrie 24, 2008 Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Nu vrei sa-ti dam si garantie ? Link spre comentariu
Lyvyutzu Postat Decembrie 24, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Nu vrei sa-ti dam si garantie ? Nu multumesc Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 24, 2008 Partajează Postat Decembrie 24, 2008 ?i-am mai scris ?i dincolo, alege orice schem? care-?i place, de maxim 50W/8 Ohmi la circa +/-35V alimentare ?i ne întrebi apoi, în m?sura timpului ?i a priceperii vei primi r?spunsuri. B?nuiesc c? ai ?i trafo cu partea de alimentare din combin?, sau alte componente. Link spre comentariu
Lyvyutzu Postat Decembrie 24, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2008 ?i-am mai scris ?i dincolo, alege orice schem? care-?i place, de maxim 50W/8 Ohmi la circa +/-35V alimentare ?i ne întrebi apoi, în m?sura timpului ?i a priceperii vei primi r?spunsuri. B?nuiesc c? ai ?i trafo cu partea de alimentare din combin?, sau alte componente. Da am toata combina dar este ars traf-ul si preamplificatorul :cry: Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Decembrie 24, 2008 Partajează Postat Decembrie 24, 2008 pai eu zic sa faci rost intai de un traf cu secundar simetric+/-24....+/-28v la vreo100w putere.si scheme ai de unde lua o gramada....tre sa cauti oleaca.. Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 24, 2008 Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Ia vezi c? trafo are în primar o siguran?? termic? care se întrerupe de multe ori la c?ldur? mare. Te ui?i cu aten?ie ?i ai s? vezi 2 fire argintii, acelea sînt terminalele siguran?ei termice, diferite de culoarea specific? a sîrmei de cupru cu care e bobinat primarul. M?sori cu ohmmetrul, siguran?a ar trebui s? nu indice nimic dac? e ars?, iar bobina primarului are citeva zeci de Ohmi. ?untezi bornele pe care sînt lipite terminalele siguran?ei ?i po?i s? faci proba, desigur cu siguran?? de re?ea montat? pe 220V. Vezi s? nu umbli la secundar! Dac? nu po?i, f? poze cu trafo ?i te ghidez în continuare. Link spre comentariu
Lyvyutzu Postat Decembrie 24, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Traful nu pare a fi ars dar nu functioneaza . Am masurat pe fiecare iesire in parte ,nu scoate nimic . Am incercat sa il alimentez la 110 dar totnu functioneaza . Poze fac maine ca nu am timp acum . Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 24, 2008 Partajează Postat Decembrie 24, 2008 P?i ce ?i-am zis, e întrerupt? siguran?a termic?. Link spre comentariu
Lyvyutzu Postat Decembrie 24, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2008 P?i ce ?i-am zis, e întrerupt? siguran?a termic?.Pai si unde este siguranta termica ? Nu inteleg ,este acea siguranta care este la intrare la 220v ,aceea am schimbat-o de mii de ori si tot degeaba . Uite ca am gasit si poze cu traful . Link spre comentariu
mely17 Postat Decembrie 24, 2008 Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Din cate stiu eu este in transformator Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Decembrie 25, 2008 Partajează Postat Decembrie 25, 2008 este pe bobinaj,lipita de spire. Link spre comentariu
Lyvyutzu Postat Decembrie 25, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 25, 2008 Eu trebuie sa dezlipesc pladbanda aia de cupru sau de ce este ? Link spre comentariu
cosmos Postat Decembrie 25, 2008 Partajează Postat Decembrie 25, 2008 soate cu atentie platbanta din cupru apoi izolatia de prespan sau ce este,trebuie sa ajungi la boinaj ocolo trebuie sa gasesti o protectie termica inlocuieste-o sau lipeste capetele intre ele succes Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum