ciprivw Postat Decembrie 23, 2008 Partajează Postat Decembrie 23, 2008 salut, sunt cipri din baia mare si cu bucurie, acesta este primul meu topic pe acest forum. sunt broscar pasionat , am pe broasca un radio de prin anii 70, cred ca blaupunkt, am/fm, cu 6 memorii manuale. la inceput a mers, dar de la un timp nu mai merge. ideea e ca l-am incercat in casa...si culmea, merge. dar pe masina nu. ca observatie, am atins de cateva ori firul de plus la carcasa radio-ului... ma poate ajuta cineva pt repararea lui? adica nu sa il fac eu, ci trimis la cineva .cine ma ajuta? Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Decembrie 27, 2008 Partajează Postat Decembrie 27, 2008 salut, sunt cipri din baia mare si cu bucurie, acesta este primul meu topic pe acest forum. sunt broscar pasionat , am pe broasca un radio de prin anii 70, cred ca blaupunkt, am/fm, cu 6 memorii manuale. la inceput a mers, dar de la un timp nu mai merge. ideea e ca l-am incercat in casa...si culmea, merge. dar pe masina nu. ca observatie, am atins de cateva ori firul de plus la carcasa radio-ului... ma poate ajuta cineva pt repararea lui? adica nu sa il fac eu, ci trimis la cineva .cine ma ajuta?ai atins plusul de carcasa aparatului ai ars siguranta prin care se alimenteaza,cauta siguranta si schimbo Link spre comentariu
ciprivw Postat Decembrie 28, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2008 siguranta nu e arsa...din pacate Link spre comentariu
costy Postat Decembrie 28, 2008 Partajează Postat Decembrie 28, 2008 pai ajunge curent la firele pe care le legi in masina?poti masura cu ceva? din moment ce in casa merge e clar ca la masina e problema nu? Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 28, 2008 Partajează Postat Decembrie 28, 2008 viobio nu vorbea de siguranta aparatului ci de siguranta care e pe firul de + din care alimentezi aparatul Link spre comentariu
ciprivw Postat Decembrie 29, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2008 si siguranta aceea e ok, becul din spatele scalei se aprinde, se aude bazait in boxa cateva secunde...si gata, moare, dar iluminarea inca merge Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 si siguranta aceea e ok, becul din spatele scalei se aprinde, se aude bazait in boxa cateva secunde...si gata, moare, dar iluminarea inca mergenebuloasa !in casa merge in masina nu!mergi la un baiat care monteaza casetofoane pe masini sigur o sa gaseasca hiba prin net e greu daca nu vezi scula Link spre comentariu
ciprivw Postat Decembrie 29, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2008 si cine crezi ca se baga sa radiouri din astea vechi? slabe sanse, in special aici in baia mare... Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 si cine crezi ca se baga sa radiouri din astea vechi? slabe sanse, in special aici in baia mare...dupa mine daca e bun meserias si intelegator te poate ajutada mai multe detalii,poze ,cu ce este alimentat in casa,cum este alimentat in masina ? Link spre comentariu
costy Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 eu zic ca e cablaraia din masina Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Care a fost problema la urma urmei? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum