Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

reparatie radio vechi

ciprivw

Postări Recomandate

salut, sunt cipri din baia mare si cu bucurie, acesta este primul meu topic pe acest forum. sunt broscar pasionat :) , am pe broasca un radio de prin anii 70, cred ca blaupunkt, am/fm, cu 6 memorii manuale. la inceput a mers, dar de la un timp nu mai merge. ideea e ca l-am incercat in casa...si culmea, merge. dar pe masina nu. ca observatie, am atins de cateva ori firul de plus la carcasa radio-ului... ma poate ajuta cineva pt repararea lui? adica nu sa il fac eu, ci trimis la cineva :d .cine ma ajuta?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ciprivw

4

• costy

2

• Bogdi16

1

• Dr.L

1

Top autori în acest subiect

Vizitator viobio

salut, sunt cipri din baia mare si cu bucurie, acesta este primul meu topic pe acest forum. sunt broscar pasionat :) , am pe broasca un radio de prin anii 70, cred ca blaupunkt, am/fm, cu 6 memorii manuale. la inceput a mers, dar de la un timp nu mai merge. ideea e ca l-am incercat in casa...si culmea, merge. dar pe masina nu. ca observatie, am atins de cateva ori firul de plus la carcasa radio-ului... ma poate ajuta cineva pt repararea lui? adica nu sa il fac eu, ci trimis la cineva :d .cine ma ajuta?

ai atins plusul de carcasa aparatului ai ars siguranta prin care se alimenteaza,cauta siguranta si schimbo
Link spre comentariu
Vizitator viobio

si siguranta aceea e ok, becul din spatele scalei se aprinde, se aude bazait in boxa cateva secunde...si gata, moare, dar iluminarea inca merge

nebuloasa !in casa merge in masina nu!mergi la un baiat care monteaza casetofoane pe masini sigur o sa gaseasca hiba prin net e greu daca nu vezi scula
Link spre comentariu
Vizitator viobio

si cine crezi ca se baga sa radiouri din astea vechi? slabe sanse, in special aici in baia mare...

dupa mine daca e bun meserias si intelegator te poate ajutada mai multe detalii,poze ,cu ce este alimentat in casa,cum este alimentat in masina ?
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări