dynky Postat Decembrie 23, 2008 Partajează Postat Decembrie 23, 2008 Poate ma ajuta cineva . am doua imprimante si nu pot folosi nici una fiindca nu am programele necesare pt. a le instala . una este DELL Photo Printer 720 si cealalta , CANON BJC-3000 . va multumesc . Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 23, 2008 Partajează Postat Decembrie 23, 2008 incearca aici pentru Canon nu am gasit pe site-ul lor si nu inteleg dc? Link spre comentariu
MifTy Postat Decembrie 23, 2008 Partajează Postat Decembrie 23, 2008 n-ai g?sit bichioz au drivere care se potrivesc la câteva zeci de modele de imprimante!! ia mai caut? odat?, dar caut? pentru seria bjc, nu neap?rat pentru 3000... care, apropo, e suportat? foarte frumos ?i în linux, prin cups... de?i tip?re?te LEEEEEEEENT!!!! Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 23, 2008 Partajează Postat Decembrie 23, 2008 n-ai g?sit bichioz au drivere care se potrivesc la câteva zeci de modele de imprimante!! ia mai caut? odat?, dar caut? pentru seria bjc, nu neap?rat pentru 3000... care, apropo, e suportat? foarte frumos ?i în linux, prin cups... de?i tip?re?te LEEEEEEEENT!!!! a gasit ! vezi la software. Link spre comentariu
MifTy Postat Decembrie 23, 2008 Partajează Postat Decembrie 23, 2008 mda... ar trebui s? mai adun posturile... da' mi-e o lene româneasc? acuma... ?i când m? gândesc ce m? a?teapt? zilele astea, simt c? m? ia cu le?in!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum