calin Postat Decembrie 23, 2008 Partajează Postat Decembrie 23, 2008 cu acceptul dl. Vasile , initiez un concurs ce consta in executia unui montaj(pe tuburi, evident), indiferent de destinatia lui.premiul concursului va fi o carcasa (a la carte") inclusiv butoane, inscriptionari, gravari laser pe styplex etc. personalizata in functie de cerinta castigatorului.poze cu carcase asemanatoare am sa le pun vineri dimineata .as dorii sa pot realiza acest lucru deoarece vad f multi iubitori de "lampi", si care nu au intotdeauna posibilitati de "incasetare" a unor lucrari chiar f. reusite.va propun o idee de concurs un montaj, etc mai deosebitas putea realiza rapid 3 carcase complete, in ideea sa facem premii pt primele n3 locuriastept idei deosebite de lucrariin rest va urez toate cele bune si SARBATORI FERICITE!CALINSI NU IN ULTIMUL RAND ADMINISTRATORULUI ACESTUI SITE DEOSEBIT! Link spre comentariu
hbi Postat Decembrie 23, 2008 Partajează Postat Decembrie 23, 2008 trebuie si un termen limita. Link spre comentariu
d2134 Postat Decembrie 23, 2008 Partajează Postat Decembrie 23, 2008 Da! cam doua-trei luni ar fi rezonabil. Link spre comentariu
danzup Postat Decembrie 24, 2008 Partajează Postat Decembrie 24, 2008 cu acceptul dl. Vasile , initiez un concurs ce consta in executia unui montaj(pe tuburi, evident), indiferent de destinatia lui.premiul concursului va fi o carcasa (a la carte") inclusiv butoane, inscriptionari, gravari laser pe styplex etc. personalizata in functie de cerinta castigatorului.poze cu carcase asemanatoare am sa le pun vineri dimineata .as dorii sa pot realiza acest lucru deoarece vad f multi iubitori de "lampi", si care nu au intotdeauna posibilitati de "incasetare" a unor lucrari chiar f. reusite.va propun o idee de concurs un montaj, etc mai deosebitas putea realiza rapid 3 carcase complete, in ideea sa facem premii pt primele n3 locuriastept idei deosebite de lucrariin rest va urez toate cele bune si SARBATORI FERICITE!CALINSI NU IN ULTIMUL RAND ADMINISTRATORULUI ACESTUI SITE DEOSEBIT!E prea general construita provocarea .Ce anume e importanat : schema , carcasa , utilitatea ?Adica : cum si pe criterii va fi jurizata competitia ????Esti sigur ca vasile e de acord ?Craciun fericit si "La multi ani" ! Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Decembrie 24, 2008 Administratori Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Eu sunt de acord dar trebui pus la punct mai bine si mai organizat. Prima data trebuie sa existe premiul si sa fie palpabil pentru ca am mai facut un concurs acu 2 ani unde cand l-am inceput s-au oferit o gemada de firme sa dea premii iar la incheiere am ramas in pom doar cu 3 sponsori(tot useri de pe forum) din vro 15 cati s-au oferit. Link spre comentariu
Postări Recomandate