Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Inlocuire BM387

Ovidanie

Postări Recomandate

Trebuie sa "modernizez" un preamplificator pentru doza magnetica, vreau sa stiu daca exista un ehivalent direct pentru BM387, binenteles caut un integrat modern, performant.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ovidanie

2

• danzup

2

• Dr.L

1

• miron1947

1

Top autori în acest subiect

Vizitator viobio

Trebuie sa "modernizez" un preamplificator pentru doza magnetica, vreau sa stiu daca exista un ehivalent direct pentru BM387, binenteles caut un integrat modern, performant.

381 sau orice ampil operational cu zgomot mic de fond,dupa mine 387 era super bun ,depinde ce componente pasive folosestiia legatura cu domnul VTP dupa forum ca e doctor in audio
Link spre comentariu

Trebuie sa "modernizez" un preamplificator pentru doza magnetica, vreau sa stiu daca exista un ehivalent direct pentru BM387

N542N si o schema cu el.[attachment=0]NE 542 n RIAA.jpg[/attachment]
Link spre comentariu

Da, teoretic merge orice operational dar practic trebuie sa fie compatibil pin cu pin cu BM387, eu speram sa-mi recomandati un operational la fel de performant ca OPA627 sau LME 49710.NE 542 poate inlocui fara modificari BM387 dar din pacate pae a fi din aceeasi clasa...nu cred ca merita sa incerc.

Link spre comentariu

Da, teoretic merge orice operational dar practic trebuie sa fie compatibil pin cu pin cu BM387, eu speram sa-mi recomandati un operational la fel de performant ca OPA627 sau LME 49710.NE 542 poate inlocui fara modificari BM387 dar din pacate pae a fi din aceeasi clasa...nu cred ca merita sa incerc.

Din pacate ti-ai raspuns singur !Nu cred sa gasesti deocamdata ceva mai bun ca OPA si LM .....Vezi pe diy audio ca dupa multe incercari revin la operationalele din familia LM sau OPA exceptind cazul cand vrei sa-l faci cu tranzistoare discrete @!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări