vicelord Postat Decembrie 22, 2008 Partajează Postat Decembrie 22, 2008 Am si eu o problema cu un difuzor dintrun subwoofer. Difuzorul este de 30cm si ia sarit partea aceea pe care se sprijina aparatoarea.Sa incerc sa explic mai bine pe marginea difuzorului este o banda de lemn sau de ce o fi ea pe care se sprijina aparatoarea difuzorului/ se gaseste pe undeva???regards Link spre comentariu
adircf Postat Decembrie 22, 2008 Partajează Postat Decembrie 22, 2008 poti pune o poza ?Eu n-am mai vazut o banda de lemn sa sprijine ceva la un difuzor. :a: Link spre comentariu
danzup Postat Decembrie 23, 2008 Partajează Postat Decembrie 23, 2008 Vorbeste de marginea din pluta care e lipita deasupra suspensiei membranei pe marginea exterioara a sasiului (unde se lipeste suspensia exterioara a membranei de sasiul difuzorului) .Nu se gaseste in comert . Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Decembrie 25, 2008 Partajează Postat Decembrie 25, 2008 Cel mai bine ar fii sa pui o poza. Si sigur te vom putea ajuta. Link spre comentariu
ari_panterra Postat Decembrie 28, 2008 Partajează Postat Decembrie 28, 2008 Vorbeste de marginea din pluta care e lipita deasupra suspensiei membranei pe marginea exterioara a sasiului (unde se lipeste suspensia exterioara a membranei de sasiul difuzorului) .Nu se gaseste in comert .nu se gaseste in comert iar ''aparatoarea'' e sita de protectie dar se gaseste un fel de''rama'' ce imbraca marginea difzorului(e mai mult pt estetica) care poate sa-ti dea acel centimetru necesar montarii sitei(capac,grilaj,etc) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum