Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incinta Subwoofer : EMINENCE Delta 12 LF

C0B

Postări Recomandate

• Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• C0B

15

• kappa_ii

7

• Sharky

7

• Mircea Bartic

1

Top autori în acest subiect

pai depinde cati bani ai si ce vrei sa obtii...normal ca e mai bun ala de 15" pt bass decat acelasi model de 12" dar tot asa e mai bun ala de 18" decat ala de 15" ....si lista continua...depinde cati bani ai si unde vrei sa te opresti

Link spre comentariu

pai din toata seria pro care difuzor ar fi cel mai bun pentru un bas cit mai josunu de 15 sau de 12eu vreu sa il folosesc doar pentru sub o fregventa sa zic intre 35hz - 200 hz maxim . delta 15 lf ar cam merge de la 40 hz si ar fi bun dar poate exista altu mai bun

Link spre comentariu

beta 15 daca vrei ceva ieftin, sau kappa 15LF daa esti dispus sa dai ceva bani..nu stiu daca trebuie sa iti iei pro...pt apartament sigur nu...ca nu o sa il freci asa tare decat f rar

Link spre comentariu
Vizitator DJ_tymy

Waw !!!! cu eminence delta 12LF intr-o incinta de 100L acordata la 45Hz imi da un f3 la 41Hz cu un SPL de 95dB zic eu ca pt un dif de 12" este ceva .....La ce pret ajunge acest difuzor???

Link spre comentariu

Help!Maine imi vine noua bucata de PAL care va fi o noua fatza la incinta..deoarece asta de acum nu am avut cum sa o modific ca sa pot mari fregventa de acordaj.Deci HELP me :Cum fac acordaju la 50Hz ?3 tuburi de 5 cm diametru si 19 mm lungime ?SAU 2 tuburi reglabile de la SAL ?Dati-mi si mie niste sugestii va rog! P.s ideea e sa elmin zgomotul produs de aer prin portul bassreflex.Merci in advance :d

Link spre comentariu

iti trebuie diametrul >=10cm ca sa nu fluiere aerulcare e volumul incintei? si ce diametru vrei sa aiba tubul?o sa iit calculez lungimi pt 30-40-50Hz, iei tub de 10cm variabil, sau 2 de 6cm variabile si le lungesti si scurtezi dupa cum vrei sa fie acordata...(nu prea o sa fie sesizabila diferenta cu urechea daca asculti muzica..dar daca stai cu generatorul de semnal imedit iti dai seama)

Link spre comentariu

greu iti era sa si calculezi...V=~85Lcu 3 tuburi de 5cm 20 lungime acordezi la 30Hz 2 tuburi de 7.5cm de 27cm =>30Hz2 tuburi de 7.5cm de 15cm =>40Hz2 tuburi de 7.5cm de 6.8cm =>50Hz

Link spre comentariu

Omule..nu m-ai inteles...:)bassbox face sigur calculele...=> ca da puteam si eu sa fac calculele bla blaCe voriam eu era un sfat...adica sa pun 2 tuburi mai mari..de 7.5 sau 3 de 5 cm...ca sa... nu am zgomote de port....etc...adica care e configuratia ideala..2 porturi sau 3 sau ...unu singur...intelegi ? Multumesc frumos pt ajutorul tau.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări