Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incinta Subwoofer : EMINENCE Delta 12 LF

C0B

Postări Recomandate

Well am si eu marea rugaminte..sa mi-se recomande o incinta pt acest difuzor..de catre cineva avizat.Acum el urla intr-o incinta de 100L tunata la 39Hz.Incinta actuala e facuta din PAL de 18 mm fara ranforsari fara nimic. :roll: Deci Incinta va fi pt un singur difuzor si va fi folosit/folosita ca subwoofer.intr-un sitem 2.1Orice sugestie e binevenita!!Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• C0B

15

• kappa_ii

7

• Sharky

7

• Mircea Bartic

1

Top autori în acest subiect

poate nu e bine sa o acordezi asa jos...difuzorul asta nu e pt bas...adica pt subbas <50Hz deci nu prea are rost sa acordezi sub 50HZ pt ca probabil iti vei strica raspunsul tranzitoriu la rezonanta difuluiSimuleaza si tu diful si vezi ce rezultate obtii, dar nu cred ca o sa il poti convinge sa coboare bine sub 40-50HzCe e obligatoriu sa faci e sa ranforsezi palul ala

Link spre comentariu

Oh..astia de la eminence i-l indica drept dif de subwoofer..am zis si eu ca ar fi potrivit..mama naibii..deci pt sub ma orientez pe altceva ? am ocazia sa iau difu la un pretz spezial :d Well ?Defapt ideea era alta...daca simulam si stiam ce sa urmaresc exact nu mai ceream help :d.Asa ca daca binevoiesti tu sau lumea de pe aici e dragutza sa faca un proiect cat de cat reusit..sarumana anticipat :)P.s in 2.5 milioane pretz final pot alege altceva care sa lucreze la fel sau mai bine in acelasi volum ?

Link spre comentariu

nu ma pricep eu la preturi, dar sa iei cu 2.5mil eminence-u ala e un chilipirintreaba-l pe DJ-DNA ca el vinde difuri, sau pe vasile, sigur iti recomanda ceva, dar de 2.5 mil nu cred ca iti iei ceva mai bun ca si diful tauDiful nu e pt subwoofer, dar e capabil sa coboare pana in 40Hz, ceea ce majoritatea sistemelor de sunet pt calculatoare nu sunt in stare, deci de sunat va suna ceva mai bine si bineinteles, mult mai tare.Diful e pt instalati profesionale, unde pt subwoofere se folosesc 15" sau 18", cele de 12" nu sunt de incredere cand ai nevoie de mult bas la puteri mari...dar tie in camera o sa iti ajunga

Link spre comentariu

Oki :d avand in vedere ca am la el si cutie de 100L facuta dinm pal melaminat e mai mult decat chilipir :DAzi ma duc sa-l iau.Acum...ma poti ajuta cu cateva idei sau linkuri de cum as putea sa ranforsez incinta aceea ?

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

la 2,5 mil poti sa-ti iei un Visaton :wink: De exemplu un W 250 S 8 OHM care costa 67,38 Euro si este mult mai potrivit pentru casa decat Eminence :wink:

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Ps subwoofer..se adue excelent in cei 10W rms care ii servesc eu acum...Maxim i-am servit 60W rms..si tremurau toate prin casa .. Difuzoru care i-l am eu acum e cumparat tot de mine...cu ceva timp in urma..l-am vandut din nevoie de bani si l-am cumparat inapoi acum la superpretz...si cand l-am cumparat de la senia delta 15LF era(inca este :)) MAI IEFTIN ca delta 12LF :?: ..am ales totusi delta 12Lf ca era mai micutz si nu necestita ditamai shifonieru de incinta.Well chiar daca nu e de subwoofer pe mine m-a impresionat de la inceput difuzorul asta..

Link spre comentariu

Pai cutia e facuta din pal melaminat 19mmDimensiunile exterioare sunt 540 inaltime440 latime500 adancime.Din volumul total se mai scad si ramforsarile adica ~ 2 litri si ceva.Pana acum o vreme a fost acordat la 39Hz ....si la indicatiile colegului forumist Sharky :) am acordat incinta acum la 49.5Hz.

Link spre comentariu

daca o acordezi cu tuburi poti cumpara un tub variabil si il lungesti dupa cum se aude mai bine..totusi delta 15 ar fi bagat mai mult fler in bass decat asta de 12" ...dar cred ca tie iti ajunge pt apartament..mai ales ca daca ai baga vreo 200W in el (peste 50Hz) s-ar dezlantui haosul in casa

Link spre comentariu

well ... eu in 12Lf am bagat dupa cum ziceam maxim 60W din 4X 2n3055...si la revelion...pus in sufragerie pe post de subwoofer si cu inca 2 sateliti amplificati cu tda1514A ..a sunat demential...Usha de la intrare zornaia ca toti dracii...sticlaria a trebuit sa o adunam de prin rafturi din sufragerie...si suna...abea astept sa-l reconditionez...eu sunt multumit de el ca subwoofer.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări