Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

DISCO LIGHTS modificare, sfaturi ,,va rog

KOSTYKA

Postări Recomandate

nu stiu cum sa ma explic, dar nu vreau nici orga, nici lumini dinamice. O combinatie intre ele, ceva de genu... :nas:

pe vremea lu' cea?c? am f?cut pe când mai lucram la depou o org? de lumini cu "canal de pauz?".ce era aia, p?i pur ?i simplu un al 4-lea bec, comandat de un circuit care "sim?ea" când nu mai cânta muzica, ?i f?cea becul de pe "canalul de pauz?" s? blink?ie frumos... aproximativ stroboscop sau lumin? dinamic? cu doar un singur canal...o variant? mai complicat? deconecta în pauza dintre melodii becurile colorate, ?i blink?iau ?i alea vesele...în ciuda aparen?elor, nu era foarte complicat, ci doar un pumn de piese în plus fa?? de schema clasic? de org? de lumini cu 3 canale!!!cu pu?in noroc, poate g?se?ti un kit cu a?a ceva... kiturile din prezent sunt acelea?i vechi scheme cu componente noi, care se livreaz? cu cablaje realizate industrial...
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• paul14

5

• zal

3

• MifTy

2

• KOSTYKA

2

Top autori în acest subiect

pana la urma am pus ochii pe o orga de la conex, mi-a dat dj_dog schema(multumesc inca odata) si mai ramane sa o cumpar piesele si sa o fac incetul cu incetul(deh a inceput scoala :cry: :sparge: )

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări