MifTy Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 nu stiu cum sa ma explic, dar nu vreau nici orga, nici lumini dinamice. O combinatie intre ele, ceva de genu... pe vremea lu' cea?c? am f?cut pe când mai lucram la depou o org? de lumini cu "canal de pauz?".ce era aia, p?i pur ?i simplu un al 4-lea bec, comandat de un circuit care "sim?ea" când nu mai cânta muzica, ?i f?cea becul de pe "canalul de pauz?" s? blink?ie frumos... aproximativ stroboscop sau lumin? dinamic? cu doar un singur canal...o variant? mai complicat? deconecta în pauza dintre melodii becurile colorate, ?i blink?iau ?i alea vesele...în ciuda aparen?elor, nu era foarte complicat, ci doar un pumn de piese în plus fa?? de schema clasic? de org? de lumini cu 3 canale!!!cu pu?in noroc, poate g?se?ti un kit cu a?a ceva... kiturile din prezent sunt acelea?i vechi scheme cu componente noi, care se livreaz? cu cablaje realizate industrial... Link spre comentariu
paul14 Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 pana la urma am pus ochii pe o orga de la conex, mi-a dat dj_dog schema(multumesc inca odata) si mai ramane sa o cumpar piesele si sa o fac incetul cu incetul(deh a inceput scoala :cry: ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum