Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator microfon+preamp-corector ton (tre,mid,bass,bal)

lorik199

Postări Recomandate

as vrea o schema buna pt un preamplificator microfon stereo pe tranzistorisi inca o schema de preamplificator-corector toncorectorul il vreau tot pe tranzistori (cele de la rubrica dedicata nu prea m-au satisfacut) cara sa aiba corectii pt treble , midle , bass , balance(aceasta functie nu e neaparata pt ca am gasit o schema care se poate adapta usor la orice preamplificator dar daca se gaseste un corector care sa o contina e ok)astept scheme

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• lorik199

4

• Metallman

2

• KOSTYKA

2

• Yo4You

1

Top autori în acest subiect

as vrea o schema buna pt un preamplificator microfon stereo pe tranzistorisi inca o schema de preamplificator-corector toncorectorul il vreau tot pe tranzistori (cele de la rubrica dedicata nu prea m-au satisfacut) cara sa aiba corectii pt treble , midle , bass , balance(aceasta functie nu e neaparata pt ca am gasit o schema care se poate adapta usor la orice preamplificator dar daca se gaseste un corector care sa o contina e ok)astept scheme

Link spre comentariu

cred ca o sa raman la LA3600LATER EDIT : SE REVOCA ideea cu LA-ul astept o idee de preamplificator pe tranzistorinu ma intereseaza corectorul tauastept un amplificator microfon pe tranzistori

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Din cate observ, autorul a dat ca echivalent NE5534.

Mai bine folosesti NE5534 pentru ca are zgomot mai mic decat TL-urile.

Din datasheet-ul la acel 748 nu am inteles mai nimic... este o limba ciudata, habar nu am pe ce limba e. Dupa o privire babeasca... pare sa se potriveasca bine la pini NE5534.

Te poti uita pe http://www.alldatasheet.com

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări