MifTy Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 deci, f?când ordine prin sutele de cutii, cutiu?e ?i punguli?e cu piese pentru viitoare montaje (dar la care uitam s? adaug ?i o hârtiu?? cu schema "nasa-object"-ului dorit), dau eu peste un 4121, câteva condensatoare de valoare mic?... ?i un zenner de 2,8 vol?i!! nu, n-am s? v? cer s?-mi spune?i ce naiba voiam eu s? fac cu ?la, ci... s?-mi indica?i câteva scheme, nu are importan?? scopul, care folosesc ic-ul în cauz?!!!?i nu uita?i c? sunt "mici" deosebiri între CDB4121 ?i SN74121!!!încolo, semnifica?ia pinilor, ?i etc. o iau eu din "Agenda Radiolectronistului"... (parc? ?in vag minte c? exista o schem? de lumin? dinamic? cu ?sta... parc?!!!) Link spre comentariu
em2006 Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 ... s?-mi indica?i câteva scheme, nu are importan?? scopul, care folosesc ic-ul în cauz?!!!Câteva:[attachment=0]aplic 4121.pdf[/attachment] Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Mifty, po?i s? faci un temporizator de maxim 40 secunde, m? ?i gîndesc la un soft-start ptr montaje cu l?mpi, el avînd 2 ie?iri, una poate semnaliza cu led starea ?i celalt? s? comande relee sau alte montaje. Foloseam la comenzi de magnetofon mai multe d-astea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum