Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

4121...

MifTy

Postări Recomandate

deci, f?când ordine prin sutele de cutii, cutiu?e ?i punguli?e cu piese pentru viitoare montaje (dar la care uitam s? adaug ?i o hârtiu?? cu schema "nasa-object"-ului dorit), dau eu peste un 4121, câteva condensatoare de valoare mic?... ?i un zenner de 2,8 vol?i!! :rade: nu, n-am s? v? cer s?-mi spune?i ce naiba voiam eu s? fac cu ?la, ci... s?-mi indica?i câteva scheme, nu are importan?? scopul, care folosesc ic-ul în cauz?!!!?i nu uita?i c? sunt "mici" deosebiri între CDB4121 ?i SN74121!!!încolo, semnifica?ia pinilor, ?i etc. o iau eu din "Agenda Radiolectronistului"... :nas: (parc? ?in vag minte c? exista o schem? de lumin? dinamic? cu ?sta... parc?!!!)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

1

• zal

1

• em2006

1

Top autori în acest subiect

Mifty, po?i s? faci un temporizator de maxim 40 secunde, m? ?i gîndesc la un soft-start ptr montaje cu l?mpi, el avînd 2 ie?iri, una poate semnaliza cu led starea ?i celalt? s? comande relee sau alte montaje. Foloseam la comenzi de magnetofon mai multe d-astea. :freaza:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări