Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator QUAD II - inlocuire KT66 cu KT88

pelikanu

Postări Recomandate

Voi, cei care construiti in mod activ amplificatoare cu lampi (si nu doar), cum va procurati carcasele?

Eu vreau pentru QUAD o carcasa cat de cat similara cu cea originala - stiti cumva unde pot fi facute?

Ma gandesc la tabla de 2mm pentru toate cele 3 corpuri, cu gauri pentru tuburi si capace corespunzatoare pentru transformatoare.

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pelikanu

10

• zal

2

• RockDok

2

• danzup

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Poi,in general userii isi construiesc singuri carcasele(totul in functie de accesul la scule mai mult sau mai putin profesionale,la extrem accesul la CNC-uri,lasere etc).Vei vedea carcase fel de fel,functie de imaginatia fiecaruia.Un exemplu e "gabriele" care duce constructia in regim de amatorpe cele mai inalte culmi ale imaginatiei si perfectiunii.SporP.S.Quad-ul ar fi bine sa-l lasi la schema originala,doar de aceea e Quad.Daca vrei putere mare poti alege alta schema,sunt sumedenii de scheme.

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Deoarece nu am primit nici un raspuns la intrebarea de mai sus, cred ca si voi va confruntati cu aceeasi problema. Scurmand internetul, am gasit acest site: http://www.feper.ro/centru-de-productie.html aparent pot face asta: http://www.feper.ro/pdf/sectia_prelucrari_mecanice.pdfNu stiu care este cantitatea minima pentru care accepta o lucrare, dar este un inceput bun.

cu cei de la feper poti spune "pas" ,nu lucreaza decit serii mari,am pe cineva acolo care stie ce si cumdaca vrei ca acele carcase sa arate ca in poze,pregateste citeva sute de euro,toate acele prelucrari costa..succes
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări