FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Salut am si eu o mica problema cu un microfon nu se aude,cred ca este vreo setare de la calculator de nu se aude dar eu i-am facut toate setarile bine,dar sa-r putea sa mai fie vreo mica setare pe undeva, Va rog ca sa ma ajutati si pe mine va multumesc foarte mult . Link spre comentariu
junior Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Ce fel de microfon ,tip mufa, unde l-ai conectat ? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 21, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2008 un microfon genius cu un singur geac si l-am conectat la calculator in placa de sunet in mufa roz Link spre comentariu
junior Postat Decembrie 22, 2008 Partajează Postat Decembrie 22, 2008 Seteaza in control-panelul placii de sunet MIC ca sursa de semnal , precum si amplificarea de +20dB. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 22, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2008 asta am facut si eu dar fara nici un rezultat? Link spre comentariu
miron1947 Postat Decembrie 22, 2008 Partajează Postat Decembrie 22, 2008 fara nici un rezultat? Nu functioneaza nici pe playback nici pe recording? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 22, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2008 da mersi mult o sa verific diseara ptr ca nu am calculatorul aicea langa mine am un prieten care are probleme cu acel microfonul Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 22, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2008 va anunt eu diseara daca am rezolvat ceva? oricum raman dator Link spre comentariu
miron1947 Postat Decembrie 22, 2008 Partajează Postat Decembrie 22, 2008 calculatorul aicea langa mine am un prieten care are probleme cu acel microfonulDaca puteti verificati si daca nu are microfonul probleme,prin cuplarea lui, la PC-ul Dvs. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 22, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2008 nu are asemenea problema ptr ca nu se aude la nimeni nu numai la mine nu se aude. Link spre comentariu
miron1947 Postat Decembrie 22, 2008 Partajează Postat Decembrie 22, 2008 nu are asemenea problema ptr ca nu se aude la nimeni nu numai la mine nu se aude.Pai daca nu functioneza pe nici-un PC,cred ca este defect microfonul. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 22, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2008 am rezolvat erea microfonul prost ms mult. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum