Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

DISPLAY la ce as pute sa il utilizez

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kinderu56

5

• Blind

1

• Spitfire

1

Top autori în acest subiect

1) pune mana pe cartea de gramatica, nu iti strica (as pute; vro, ideie...nu exista)2) invata sa folosesti semnele de punctuatie, sunt chestiile alea care le pun astia prin carti aiurea, cica pentru ca propozitia sa capete sens3) Mutat la componente, doc si scheme

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

mai am inca trei LCD-uri modelu celui din poza acestea contin un procesor cu seria SH69P42M as dori se la utilizez 1.termometru (sonda are undeva pe la 300ohmi) undeva intre 30-120 grade 2.litrometru auto (sonda are undeva pe la 420ohmi)3.indicator pentru o statie de lipit gradatile variaza in functie de alimentare pe cele trei picioare ramase 3V gradatia la minim si 5V gradatia la maximasta este singura documentatie care am gasito despre acest procesorpoate ma puteti ajuta sa gasesc o schema sa o pot adapta pentru ce am nevoie Mltumesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări