Vizitator rudolf992 Postat Decembrie 20, 2008 Partajează Postat Decembrie 20, 2008 O colega a mea are un tel SE v630i,a scapat jos si ramane cu ecran alb,am vazut ca unii zic ca repar SE cu ecran alb....in ce poate consta acest defect, daca cineva stie poate sa-mi dea o indrumare? Link spre comentariu
paul14 Postat Decembrie 20, 2008 Partajează Postat Decembrie 20, 2008 exact nu prea stiu. poate sa fie erom-ul sau o problema hardware. In nici un caz sa nu faci update cu SEUS ca il aduce la cid53 si nu se mai repara usor. Pt inceput recomand un flash complet(Main+Fs+Custompack). Fisiere si programe poti sa gasesti pe www.se-scene.net . Daca e reclama rog sa sterge-ti. PS: posteaza acolo la incepatori si o sa primesti ajutor adecvat. Link spre comentariu
Vizitator rudolf992 Postat Decembrie 20, 2008 Partajează Postat Decembrie 20, 2008 Multumesc de adresa am sa postez acolo. Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Dar telefonul functioneaza in rest? poate primi apeluri, etc? sau pur si simplu ramane alb lcd-ul si atat? Link spre comentariu
Vizitator rudolf992 Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Ecran alb si atat cred ca si vibreaza Link spre comentariu
Mihai85 Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 un cald pe procesor si flash s-ar putea sa rezolve aceasta problema Link spre comentariu
Vizitator geogsm Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 pot fi mai multe: 1. display-ul fisurat(chiar daca nu prezinta pete/urme pe el)sau intrerupta banda undeva intre placa si sticla2. placa defecta. daca se stramba putin integratele bga se smulg efectiv si chiar daca nu se desprind total de pe placa nu mai lucreaza normal daca nu sunt lipite bine. uneori se smulg si metalizarile de pe "burta" circuitului integrat.3. uneori se poate rescrie softul si sa se rezolve problema. in cazul de fatza cauza fiind mecanica probabilitatea sa fie doar softul este mica.cineva a zis ca trebuie cald pe cpu si flash. e bine de stiut ca sonyericsson foloseste dupa plantarea pieselor o rasina acrilica ce face imposibila schimbarea pieselor fara a smulge si traseele odata cu ridicarea piesei. rasina acrilica folosita nu poate fi dizolvata inca. personal am incercat acum cativa ani cu vreo 3 feluri de solutii fabricate special pt asta dar fara succes. daca dai cald nu poti face decat sa se dilate aliajul de cositor de sub piese si sa se faca un mare scurt sub piesa. treaba "sa dai un cald" e valabila numai la aparatele care nu au rasina sub ele sau la care rasina se poate farama si indeparta. repet: nu e cazul sonyericsson. pt detalii id ym geogsm sau 0722560055, 0766887111 Link spre comentariu
Mihai85 Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 asa e,daca e in rasina nu prea ai ce-i face.trebuie desfacut si vazut.Am vazut ca la SE sunt in rasina doar modelele cu clapa ,slide si inca cateva modele mai ieftine gen k220....De modelul asta chiar nu stiu.k550,k700,k800,k810,k850,w660,w880,w890,c702,c902,m600 nu sunt in rasina Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum