traianpop Postat Decembrie 20, 2008 Partajează Postat Decembrie 20, 2008 Motherboard Name Epox EP-4PDA(I)/4PDA3I/4PDAEIcum spuneam mai sus,incalzeste difuzorul interior;am descoperit asta intamplator,atingandu-l din graba;logic,beep-urile de la boot-are nu se auzeau,dar nici nu le-am dat importanta,am crezut ca sunt dezactivate din BIOSpana am descoperit asta,aveam probleme si cu sunetul pe line-out,in sensul ca se bloca dupa cca 10 minute,iar dupa un restart isi reveneaintrebarea: - au legatura una cu cealalta? - din ce cauza se incalzeste difuzorul?astept pareri,va multumesc! Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Decembrie 20, 2008 Administratori Partajează Postat Decembrie 20, 2008 Cele 2 nu prea au legatura dupa parerea mea Link spre comentariu
MifTy Postat Decembrie 20, 2008 Partajează Postat Decembrie 20, 2008 depinde cât e de nou? placa... unele au sunetul încorporat ?i pentru beeper... Link spre comentariu
traianpop Postat Decembrie 20, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2008 Bine ca merge corindita,fara restart....la difuzor am renuntat deocamdata.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum