Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema casetofon Daewoo AGC-5040

naminator2003

Postări Recomandate

SalutAm si eu o problema cu cd-player-ul cu mp3 de la Daewoo, model AGC-5040RDS ..El merge foarte bine, scoate bine pe cele 4 boxe, dar are si line out sub forma de doua cabluri scurte RCA mama care ies din el... Pe capac scrie ca astea sunt line out... Iar cand pun un difuzor sa ascult direct acolo, nu se aude absolut nimic...Unde gasesc si eu o schema pentru acesta? chiar m-ar ajuta... sau se apasa ceva pe el ca sa scoata semnal pe acolo? Nu pare nimic in neregula la el, l-am desfacut si nu se observa nimic special... cablajul e intreg, lipiturile la fel.....Circuitul de line-out arata cam asa: de la iesire, apara un condensator catre masa si in acelasi timp merge spre colectorul unui tranzistor KSC3233 cu baza la masa, apoi se continua cu emitorul. Cand o sa mai cercetez pe acolo, o sa fac o schema mai explicita...Mutumesc mult de tot.....

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• naminator2003

1

• ionut20

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

acele iesiri Line Out trebuie amplificate. Daca pui un difuzor nu se aude nimic .. pentru ca difuzorul este de putere mare si impedanta mica, iar pe iesirea de mica putere "Line Out" iesire de linie, avem max 2Vvv si impedanta mare, 30 ... 40 Kohmi, specifica intrarii unui amplificator de putere. Daca vrei totusi sa vezi daca scoate ceva, leaga o casca mica, de 0.2 ... 0.5W si impedanta mai mare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări