Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplif TEA2025B

Blacksmith

Postări Recomandate

• Răspunsuri 40
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Blacksmith

15

• catalinux2004

8

• ratza

3

• paul14

3

Top autori în acest subiect

eu am avut si cu 50k si cu 10k...si fara sa imi dau seama de vreo diferenta....poate ca cel cu 50k se auzea mai bn...dar nu stiu de ce.....apropo radiator nu pui pe ic...ca ale mele aveau unul mic dar aveau....oricum ar fi imi place ce ai realizat...cablajul l-ai facut tu?

Link spre comentariu

ale mele nu stiu daca sunt originale ...dar le am din 2004...sau 2005 ..nu mai stiu...le am din doua amplifuri de sistem 2.1 de PC....dalea ieftine de aparusera prima oara......am sa caut sa vad ce gasesc pe net in problema cu puntea aia...respect

Link spre comentariu

daaa :nas: .....ete ca nu mi-am dat seama...oricum o sa il fac si pe asta dupa revelion ...o sa incerc sa il fac cu supermetoda mea de facut cablaje....sa vedem cum iese....si poate fac rost de un aparat foto mai bun...si o sa sparg gheata...adik o sa postez si eu pt prima data ceva facut de mana mea....apropo...intereseaza pe cineva super metoda mea de facut cablaje...probabil a-ti mai vazut-o pe net vorbinduse despre ea...doar ca a mea este putin mai buna...cred eu...e aia cu scotch pe cablaj...respect.....PS: doresc tuturor membrilor elforum un an nou plin de bucurii si la mai multe realizari practice :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări