adicontakt Postat Decembrie 19, 2008 Partajează Postat Decembrie 19, 2008 ma intereseaza un soft cu care sa comand portul paralel ( lpt) pt a actiona un releu, eu detin astfel de softuri ceea ce vreau eu este sa pot comanda releele cu o combinatie de taste fara sa mai fiu nevoit sa deschid programul si sa dau click cu mousul. precizez ca ma intereseaza doar pt o singura iesire (pinul 2 mai exact). deci cind dau sa spunem Alt+8 sa am 1 logic in pinul 2 al portului paralel cand dau iara aceaisi comanda sa am zero logicms anticipat Link spre comentariu
MifTy Postat Decembrie 20, 2008 Partajează Postat Decembrie 20, 2008 ... dac? softurile alea sunt open-source, modific? tu, sau cere pe vre-un forum creat pentru ele s?-?i adauge cineva hotkeys la ele, a?a cum vrei tu...sau scrie-?i singur unul... dac? te descurci cu C sau m?car cu visualbasic Link spre comentariu
adicontakt Postat Decembrie 20, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2008 ghici ce? nu ma descurc in nici unul din alea :cry: Link spre comentariu
MifTy Postat Decembrie 22, 2008 Partajează Postat Decembrie 22, 2008 nu te descurci in visualbasic???? s? sper?m c? vede skaarj, ?i-?i explic? el ce u?or e!!!... hai c? e u?or, se g?sesc pe net sute de manuale, ?i ide-uri, ?i alte alea... ba?ca, libr?riile de lpt sunt deja f?cute, tu ai de f?cut doar interfa?a utilizator, ?i s? ob?ii accesul la lpt, atât!!! Link spre comentariu
adicontakt Postat Decembrie 22, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2008 skaarj where are u? Link spre comentariu
nickrvl Postat Decembrie 23, 2008 Partajează Postat Decembrie 23, 2008 ma intereseaza un soft cu care sa comand portul paralel ( lpt) pt a actiona un releu, eu detin astfel de softuri ceea ce vreau eu este sa pot comanda releele cu o combinatie de taste fara sa mai fiu nevoit sa deschid programul si sa dau click cu mousul. precizez ca ma intereseaza doar pt o singura iesire (pinul 2 mai exact). deci cind dau sa spunem Alt+8 sa am 1 logic in pinul 2 al portului paralel cand dau iara aceaisi comanda sa am zero logicms anticipatAici o discutie care ma viza si in urma careia am reusit sa "misc" portul, in Visual Basic.http://forum.softpedia.com/index.php?sh ... rt+paralel Link spre comentariu
adicontakt Postat Decembrie 23, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2008 de cand ai postat si pana acuma ma tot chinui sa fac ceva. rezultatul zero sau minu unu. ma las pagubas. nersi frumos de raspuns Link spre comentariu
nickrvl Postat Decembrie 23, 2008 Partajează Postat Decembrie 23, 2008 de cand ai postat si pana acuma ma tot chinui sa fac ceva. rezultatul zero sau minu unu. ma las pagubas. nersi frumos de raspunsCum vrei tu, insa nu prea e bine sa te lasi pagubas asa repede, ce nu i-ti merge? Link spre comentariu
adicontakt Postat Decembrie 23, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2008 ia intreaba-ma ce imi merge? nimicpoate vreau mura-n-gura ( a se citit "MURA" nu altceva), nik nu iese. am gasit niste programe care imi face un kotkey la program dar nu si la butonul pe care il vreau eu daca atasez programul pe lpt care il am ajuta? Link spre comentariu
nickrvl Postat Decembrie 23, 2008 Partajează Postat Decembrie 23, 2008 ia intreaba-ma ce imi merge? nimicpoate vreau mura-n-gura ( a se citit "MURA" nu altceva), nik nu iese. am gasit niste programe care imi face un kotkey la program dar nu si la butonul pe care il vreau eu daca atasez programul pe lpt care il am ajuta?Te pot ajuta numai in Visual Basic dupa cum am scris mai sus, deci, Visual Basic ai? Ca sa incepem cu inceputul. Link spre comentariu
nickrvl Postat Decembrie 27, 2008 Partajează Postat Decembrie 27, 2008 Si uite aici un programel cu ajutorul caruia poti deschide 1 sau 8 iesiri LPT cu mausu sau tastele 1-5 daca nu vrei sa te complici mai mult...[attachment=0]Bin.zip[/attachment]a, fisierul "inpout32.dll" trebuie sa stea in acelasi folder cu executabilu Link spre comentariu
adicontakt Postat Decembrie 27, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2008 bun programul, dar tot nu face ce vreau eu. vreau sa ruleze odata cu windowsul si sa il pot actiona direct din taste (neaparat combinatie ca sa nu se incurce cu restu) Link spre comentariu
adicontakt Postat Decembrie 28, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2008 nu asta ar fi problema cea mai mare. sunt si programe care fac asta, tot ce vreau este : in momentul cindeste deschis calculatorul , oricand in orice aplicatie sunt daca dau o comanda de taste ( ctrl+ 2 spre ex) sa imi comute din 0 sin 1 logic pe pinul 2 al LPt-ului. inca odata daca apasa pe aceste taste sa imi comute din 1 in 0 Link spre comentariu
MifTy Postat Decembrie 28, 2008 Partajează Postat Decembrie 28, 2008 ... trebuie ?i ca softul/softurile din foreground s? te lase, în sensul c? nu folosesc combina?ia respectiv? de taste...mai trebuie ?i s? te asiguri c? XP-ul las? softul respectiv s?-?i fac? treaba... microsoft a cam t?iat accesul direct la hardware odat? cu win2000, parc?... Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Decembrie 28, 2008 Administratori Partajează Postat Decembrie 28, 2008 Eu am cea mai tare solutie pentru asta, poti sa faci asta din telecomanda. Megi aici, iei o jucarie de aia, din softul ei faci captura de butoane si le asociezi cu un buton de pe telecomanda Am uitat sa pun linkul http://www.telecomanda.go.ro/ric01.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum