altuser Postat Decembrie 19, 2008 Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Salut,Am cumparat de curand o camera web marca A4TECH model PK-30MJ. Problema e ca fiind conectata pe un calc se poate folosi ok pe yahoo messenger, pe celalalt calc din casa nu se vede nimic pe YM. Mentionez ca nu are nevoie de drivere pe Xp, SO o vede, se poate deschide, totul functioneaza ok, mai putin YM. De mentionat ca in specificatiile webcam apare USB:2.0, ambele calc au USB 1.1 (?) Am instalat Xp-ul "pe curat" , degeaba. Am inlocuit o MB (deci al 3-lea calc) si tot nu merge pe YM.Daca s-a mai lovit cineva de aceeasi problema si a rezolvat-o ii sunt recunoscator daca-mi spune si mie cum a procedat. Link spre comentariu
miron1947 Postat Decembrie 19, 2008 Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Vedeti aici http://www.elforum.info/viewtopic.php?p=297574#p297574 Link spre comentariu
altuser Postat Decembrie 19, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2008 @miron1947Multumesc, am citit totul de la cap la coada. Am verificat setarile, nu am instalat alte dispozitive video pe compul respectiv. Am incercat sa modific si registrii conf indicatiilor din topicul respectiv dar am avut acelasi rezultat. In paranteza fie spus, am contact cu calculatoarele de ceva vreme, pot spune ca am ceva experienta ca hardist.Am mai auzit o poveste asemanatoare cu a mea, compul pe care nu mergea webcam pe YM era unul mai nou, cu MB avand USB 2.0, proc Intel dual core, etc.Sa fie o problema de firmware? Link spre comentariu
Lyvyutzu Postat Decembrie 19, 2008 Partajează Postat Decembrie 19, 2008 @miron1947Multumesc, am citit totul de la cap la coada. Am verificat setarile, nu am instalat alte dispozitive video pe compul respectiv. Am incercat sa modific si registrii conf indicatiilor din topicul respectiv dar am avut acelasi rezultat. In paranteza fie spus, am contact cu calculatoarele de ceva vreme, pot spune ca am ceva experienta ca hardist.Am mai auzit o poveste asemanatoare cu a mea, compul pe care nu mergea webcam pe YM era unul mai nou, cu MB avand USB 2.0, proc Intel dual core, etc.Sa fie o problema de firmware?Mai iti zic o metoda !!! Introdu webbul la usb ; baga contul de mess ; deschide webbul din messenger ; dai la preferences ; Set the source ; Click si selectezi camera ; Daca nici asa nu mere , Poti sa o arunci . Bine or mai fi posibilitati pe care nu le stiu eu :P Link spre comentariu
altuser Postat Decembrie 20, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2008 @LyvyutzuAm facut deja manevrele respective dar tot nu merge. Repet, camera e ok pe alt calc (e adevarat placa are chipset Intel 845 care e destul de vechi, USB e versiunea 1.1.) .Camera nu are nevoie de introdus drivere pentru Xp, sistemul de operate o vede si o instaleaza fara probleme. Ca sa-mi dau cu parerea cred ca e vorba de o lipsa de compatibilitate 100% cu placa de baza.Prima data am facut update la toate driverele pe care mi le-a semnalat "driver agent". A doua oara am dat format la hdd si am instalat din nou Xp. Inca o data amintesc ca webcam merge bine pe 1 pc si pe alte 2 NU merge pe YM. Altfel, webcam e vazuta de toate 3 pc-urile si lucreaza ok. Link spre comentariu
altuser Postat Ianuarie 2, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2009 La multi ani !Am rezolvat cu webcam-ul mai simplu decat as fi crezut. Cum? A fost o inspiratie de moment, m-am gandit sa instalez un codec, am instalat k-lite codec si totul e ok.Daca veti avea aceeasi problema ca mine s-ar putea s-o rezolvati la fel. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum