Vizitator marcone Postat Martie 30, 2005 Partajează Postat Martie 30, 2005 Sunt pe cale de a achizitiona osciloscopul KR-7401 produs in Polonia de firma Pae Radiotechnika.Pe net nu am gasit nimic de el si nici tipul care il vinde nu mi-a dat prea multe detalii , tot cfe stiu e ca e cu 2 canale:).Are cineva o scula de asta si poate sa-mi dea mai multe detalii? Link spre comentariu
dragnea crinu Postat Aprilie 1, 2011 Partajează Postat Aprilie 1, 2011 Buna seara.Ati rezolvat cu osciloscopul? sunt in aceiasi situatie si am nevoie de ajutor.Eu am acelasi tip de osciloscop si cred mai degraba ca nu stiu eu sa-l operez si nu ca este el defect. Multumesc. Stima Link spre comentariu
tv1 Postat Aprilie 1, 2011 Partajează Postat Aprilie 1, 2011 Buna seara.Ati rezolvat cu osciloscopul? sunt in aceiasi situatie si am nevoie de ajutor.Eu am acelasi tip de osciloscop si cred mai degraba ca nu stiu eu sa-l operez si nu ca este el defect. Multumesc. StimaIntrebati un user care nu mai este inscris pe forum.Si mai ales ,il intrebati dupa 6 ani de cand a postat ? :smt044 :smt044 Intreaba-l pe userul amper ( mesaj privat ) poate te ajuta - vezi topicul : viewtopic.php?f=19&t=16553 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum