Vizitator leonardmuresan Postat Decembrie 19, 2008 Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Buna ziua ! Am achizitionat in urma cu aproximativ sase luni o bicicleta electromagnetica Rovera. Dupa aproximativ 3 luni de utilizare a inceput sa patineze, am umblat la intinzator si problema s-a remediat. Am fost nevoit sa repet operatia de catva ori pana cand am constatat ca am ajuns la capatrul cursei intinzatorului. Intrebarea mea este unde as putea gasi o curea de schimb. M-am uitat pe site-ul firmei producatoare si nu am vazut sa aiba piese de schimb. Cureau de transmisie are urmatoarele inscriptionari : 4 PJ270 , South 146372.1. Cureaua are 3 canale longitudinale si urmatoarele dimensiuni : lungime 650 mm, latime 10 mm. Multumesc anticipat ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 19, 2008 Partajează Postat Decembrie 19, 2008 nu mai are garntie? Link spre comentariu
Vizitator leonardmuresan Postat Decembrie 19, 2008 Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Salut ! A iesit din garantie, si in plus ma gandesc ca e o problema dificila daca cureaua trebuie inlocuita la aproximativ 3 luni. Recunosc ca nu este nu stiu ce marca, dar totusi 4 milioane de lei vechi nu-s asa putini bani. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum