Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aprindere electronica

FlorinAB

Postări Recomandate

dar nu ar trebui sa se incalzeasca ?

Pot lucra si la 80 de grade,daca nu isi modifica culoarea,nu mai am aprinderea,sa pot verifica daca si cat se incalzesc rezistentele,dar cu aceasta schema a functionat.P.S.Ati deconectat condensatorul de la platina?
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 84
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FlorinAB

41

• miron1947

31

• fratello

3

• adrian82

3

Top autori în acest subiect

l-am deconectat.. azi am mers putin cu masina, folia care a fost intre placa de textolit s-a topi dar numai intr-o anumita zona, si rezistentele s-au facut maro, am recositorit toata zona insclusiv pe cablaj si se pare ca nu se mai incalzesc asa tare..dar numai 4 - rezistente s-au facut maro asa..dar inca mai merge...

Link spre comentariu

P.S.Ati deconectat condensatorul de la platina?

da.. vreau sa mai fac o aprindere electoronica ca aceasta, insa nu stiu, nu am imaginatie sa desenez cablajul la o scara mai mica. ma poti ajuta cu ceva?
Link spre comentariu
Vizitator petre_jipescu

posed o aprindere electronica Remitel RT 1908 (facuta in Ungaria) va rog sa ma ajutati cu conexiunile.Are 6(sase) fire ,trei vin la senzorul magnetic si trei la;borna +.borna -,bobina de inductie .Nu reusesc sa le gasesc sunt numerotate de la 1.....la 6.

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...
  • 1 an mai târziu...
  • 5 luni mai târziu...
Vizitator denzzel

aprindere electronica DACIA 1310 ..cel mai usor e sa te duci la dezmembrari cumperi ( aprindere electronica de golf 3 si audi 80 contine delcou+fise +bobina si niste fire 150 RON inevestitia) ...scoti delcoul vechi de pe masina si duci cu el si cel cumparat la un atelier care are strung ca sa iti faca pinionul exact ca cel de pe dacie...eu am avut pe fosta dacie eram extra multumit bujiile era ca noi si scapasem de platina ..bafta

Link spre comentariu
Vizitator motorola

La Dacia sunt 3 curbe de avans (in functie de motor) 1300, 1400 si 1600, nu stiu daca se potriveste cu cel de golf. Este posibil sa traga bine la turatii mici si nu la turatii mari sau sa-ti "tacane" avansul, sau sa mearga bine la turatii mari si nu la turatiii mici.!! :jytuiyu

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări