FlorinAB Postat Ianuarie 7, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 cum sa le rigidizez?Nu trebuie sa stea in terminale,sa se sprijine(sa stea)pe placa.doar provizoriu, o sa dau niste gauri in placa si o sa ii pun niste distantiere intre placa de textolit si aprindere.cum fac rigidizarea aia? daca poti sa imi spui unde sa o pun si sa fie ferita de apa si alte cele. eu mai intru cu masina prin apa si spal des motoru. are ceva daca o bag prin bord pe undeva? Link spre comentariu
miron1947 Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Pe aripa interiora,intr-o cutie,langa bobina de inductie. Link spre comentariu
FlorinAB Postat Ianuarie 7, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Pe aripa interiora,intr-o cutie,langa bobina de inductie.as prefera sa o bag in bord. ... app de legat + .. pot sa leg unde de unde am legat turometrul? ca si turometru numai cand pun contactu merge. mai zi-mi niste chesti dinastea ce le pot face pentru masina:D Link spre comentariu
miron1947 Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 as prefera sa o bag in bord.Nu merge,trebuie sa fie cat mai aproape de bobina de inductie. Link spre comentariu
FlorinAB Postat Ianuarie 8, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 as prefera sa o bag in bord.Nu merge,trebuie sa fie cat mai aproape de bobina de inductie.am inteles. uite ce m-am gandit acuma. este banda dubla adeziva cu burete. ce zici pun pe partea aia cu lipiturile pe margine 2 benzi si sa o lipesc pe placa de textolit ? are ceva daca ii lipita?, sa nu mai dau 2 gauri, suruburi.. alea alea.. Link spre comentariu
miron1947 Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 are ceva daca ii lipita?Daca rezista la vibratii,sarcina mecanica si temperatura,o puteti folosii,dar daca va referiti la banda dublu adeziva din comert(Bison),la mine cad de pe perete dupa cca.3-5 luni,fara vibratii si conditii grele de temperatura.Incercati sa folositi pentru prindere,gauri deja existente pe masina(cele de la bobina de inductie de ex.). Link spre comentariu
FlorinAB Postat Ianuarie 8, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 are ceva daca ii lipita?Daca rezista la vibratii,sarcina mecanica si temperatura,o puteti folosii,dar daca va referiti la banda dublu adeziva din comert(Bison),la mine cad de pe perete dupa cca.3-5 luni,fara vibratii si conditii grele de temperatura.Incercati sa folositi pentru prindere,gauri deja existente pe masina(cele de la bobina de inductie de ex.).am pus intre placa de textolit si placa cu aprinderea o folie dinaia de se baga sub parchetu laminat. e buna? si in continuare prind placa de texolit de caroserie. e bine asa. folia are scop de atenuare a vibratiilor, banda adeziba tine si ea dar nu am acum, am lipit ceva cu ea in masina un intrerupator de gpl si nu a cazut in conditiile in care toata ziua se butoneaza. masina mea nu e pe gpl ! Link spre comentariu
miron1947 Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 am pus intre placa de textolit si placa cu aprinderea o folie dinaia de se baga sub parchetu laminat. e buna?Nu stiu,nu cunosc materialul. Link spre comentariu
FlorinAB Postat Ianuarie 8, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 am pus intre placa de textolit si placa cu aprinderea o folie dinaia de se baga sub parchetu laminat. e buna?Nu stiu,nu cunosc materialul.folie cu bule de aer in ea ca un fel de polistiren.. numai subtire si ff flexibila Link spre comentariu
miron1947 Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 folie cu bule de aer in ea ca un fel de polistiren.. numai subtire si ff flexibilaInteleg,dar daca nu cunosc materialul si nu l-am folosit,cum pot sa spun daca este bun sau nu?Eu am avut o cutie rigida,fixata de suruburile de prindere ale bobinei si rezistentele cu terminale scurte ,in asa fel incat rezistentele stateau,pe placa. Link spre comentariu
FlorinAB Postat Ianuarie 8, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 aha.azi am mers umpic cu masina, rezistentele se incalzesc destul de tare.. are ceva sau e normal? Link spre comentariu
miron1947 Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 rezistentele se incalzesc destul de tareCat de tare? Link spre comentariu
FlorinAB Postat Ianuarie 8, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 rezistentele se incalzesc destul de tareCat de tare?pai te ard asa umpicnu exagerat insa tranzistori nu se incalzesc. Link spre comentariu
miron1947 Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 pai te ard asa um pic nu exagerat insa tranzistori nu se incalzesc.Verificati daca nu este un scurt intre trase,care ar putea sunta cumva o rezistenta. Link spre comentariu
FlorinAB Postat Ianuarie 8, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 dar nu ar trebui sa se incalzeasca ? o sa ma uit.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum