FlorinAB Postat Decembrie 19, 2008 Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Buna, am vazut la cineva pe o masina(dacia) o aprindere electornica, mecanicul care i-a desfacut chiuloasa a spus ca bujia are o scanteie incredibila de puternica chiar si sub presiune. Am vorbit si eu cu tipul si a zis ca imi aduce schema si a uitat:( Vreau sa va rog cei care sunteti mai vechi pe aici sa ma ajutati si pe mine cu schema, cablaj piese... si eventual ceva suport in constructia ei. Exista si o aprindere multiscanteie? nu tin neaparat sa elimin platina. Sarbatori Fericite si an nou fericit. astept schema . Link spre comentariu
miron1947 Postat Decembrie 19, 2008 Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Sarbatori Fericite si an nou fericit. astept schema .Asemenea. Link spre comentariu
fratello Postat Decembrie 19, 2008 Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Gasesti la magazinele de piese auto asa ceva : http://www.adelaida.ro/product_info.php ... cts_id=421. Eu am avut pe vechea Dacie si mergea impecabil ; permite si reglarea corecta a avansului. Link spre comentariu
FlorinAB Postat Decembrie 19, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Sarbatori Fericite si an nou fericit. astept schema .Asemenea.de asta ce parere ai ? e mai buna/ mai rea fata de ce mi-ai pus tu ? Link spre comentariu
miron1947 Postat Decembrie 19, 2008 Partajează Postat Decembrie 19, 2008 e mai buna/ mai reaNu stiu,eu am folosit schema care v-am atasat-o 14 ani,pana cand am vandut masina cu ea cu tot.Tensiunea de scanteie,ajunge la 27KV,comparativ cu 17-18KV la cea cu platina.Apropo de platina,daca va hotarati la schema atasata de mine,trebuie deconectat condensatorul legat in paralel pe platina(cel de pe delco),practic se scote papucul de pe surubul platinei si ramane in aer,daca ,la un moment dat,aveti suspiciuni cu aprinderea(eu n-am avut probleme),puteti reveni la varianata clasica,punandu-l inapoi. Link spre comentariu
FlorinAB Postat Decembrie 19, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2008 e mai buna/ mai reaNu stiu,eu am folosit schema care v-am atasat-o 14 ani,pana cand am vandut masina cu ea cu tot.Tensiunea de scanteie,ajunge la 27KV,comparativ cu 17-18KV la cea cu platina.Apropo de platina,daca va hotarati la schema atasata de mine,trebuie deconectat condensatorul legat in paralel pe platina(cel de pe delco),practic se scote papucul de pe surubul platinei si ramane in aer,daca ,la un moment dat,aveti suspiciuni cu aprinderea(eu n-am avut probleme),puteti reveni la varianata clasica,punandu-l inapoi.Deci e testata? acum am fost sa iau niste piese pentru schema atasata de mine si nu am gasit pe toate.. ma uit pe schema ta. imi scrii te rog un necesar de piese, eu nu le prea am cu electronica si sa nu cumpar ceva aiurea. Link spre comentariu
miron1947 Postat Decembrie 19, 2008 Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Nu stiu,eu am folosit schema care v-am atasat-o 14 ani, Deci e testata? Link spre comentariu
FlorinAB Postat Decembrie 19, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2008 AICI NU SUNT IN CLAR... DACA MA POTI AJUTA. Link spre comentariu
miron1947 Postat Decembrie 19, 2008 Partajează Postat Decembrie 19, 2008 22 rezistente,56 ohmi/0.5W,BD240 sau 244,4 diode 1N4107,3 PL82,diodele zener,indiferent de varianta sunt montate in serie,BU 326,cele cu rosu sunt cele folosite de mine,dar functioneaza si cu celelalte variante. Link spre comentariu
FlorinAB Postat Decembrie 19, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2008 22 rezistente,56 ohmi/0.5W,BD240 sau 244,4 diode 1N4107,3 PL82,diodele zener,indiferent de varianta sunt montate in serie,BU 326,cele cu rosu sunt cele folosite de mine,dar functioneaza si cu celelalte variante.mersi ma duc sa cumpar. am desenat cablaju. Link spre comentariu
FlorinAB Postat Decembrie 19, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2008 22 rezistente,56 ohmi/0.5W,BD240 sau 244,4 diode 1N4107,3 PL82,diodele zener,indiferent de varianta sunt montate in serie,BU 326,cele cu rosu sunt cele folosite de mine,dar functioneaza si cu celelalte variante.mersi ma duc sa cumpar. am desenat cablaju. later edit: am luat 3 x pl.82, BU 326 rezistente nu am gasit:((( Link spre comentariu
miron1947 Postat Decembrie 19, 2008 Partajează Postat Decembrie 19, 2008 rezistente nu am gasitIncercati,poate gasiti online. Link spre comentariu
FlorinAB Postat Decembrie 19, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2008 rezistente nu am gasitIncercati,poate gasiti online.ma ajuti cu niste indicatii cum pot sa montez bu326 si bd244 ca nu stiu cum sa gasesc baza, emitoru si conectoru....:( Link spre comentariu
fratello Postat Decembrie 19, 2008 Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Google : pinout bu326 . Link spre comentariu
FlorinAB Postat Decembrie 19, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Google : pinout bu326 .-> http://www.google.ro/search?hl=ro&q=pin ... ogle&meta=nu inteleg nimic Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum