Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

temporizator hayon

Vizitator edy99

Postări Recomandate

am si eu o problemaam cumparat o alarma auto fara fir de deschidere a hayonului separat din telecomanda si as vrea sa stiu daca pot cumva sa montez un asa zis temporizator care cand apas butonul de deschidere a usilor si tin apasat sa zicem 5 sau 10 secunde butonul de deschidere a usilor sa actioneze actuatorul hayonuluiexista asa ceva? se poate face ?deci ceea ce eu vreau este ca la firul care iese din alarma si merge catre inchiderea centralizata, cel pentru deschiderea usilor, sa leg separat de el un temporizator care daca primeste curent in el 5 sau 10 secunde, deabea dupa 5 sau 10 secunde sa permita trecerea curentului mai departe catre actuatorul hayonuluidaca tin apasat 4 secunde, sa nu permita trecerea curentului, iar data viitoare sa o ia de la capat cand apas butonul de deschidere a usilor, deci iar sa treaca 5 sau 10 secunde, ci nu doar una pentru ca am tinut 4 secunde butonul apasat inainte.ma intelegeti ce vreau sa spun?

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iulicuta2000

3

Vizitator edy99

vroiam sa pun un dispozitiv pe firul de deschis usile si daca tineam butonul de deschis, apasat 5 secunde sa se activeze o iesire din dispozitiv speciala pentru haiondar nu mai pun ca daca alarma avea asa ceva prevazut trebuia sa am portbagaj gen solenza sa ramana mereu incuiat si sa il descui si sa se si deschida in acelasi timpla oltcit se descuie prin cheie si se deschide prin invartirea maciulieisi eu doream sa las portbagajul descuiat in garaj sa nu ramana incuiat

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări