Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Limita de 39 de caractere a messenger-ului .

Nemesis

Postări Recomandate

Cred ca stiti mai toti de ea, adica nu poti sa scrii la status in messenger (yahoo) mai mult de 39 de caractere parca . Am cautat pe net si am gasit un patch pt problema asta......am facut exact cum cerea acolo....si tot nu merge....am incercat si pe ultimul messenger (9 sau cat e) si tot nu vrea . Aproape ca turbez....am compus un status atat de frumos :da ....si acum plesnesc de ciuda ca nu reusesc sa-l afisez in totalitate .Sunt aproape disperat.....sariti va rog cu idei !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Nemesis

5

• Stefan

3

• Dr.L

2

• ddeliciu

1

Top autori în acest subiect

dar spune-ne si noua statusul !nu cred ca o sa reusesti sa modifici, sau chiar daca reusesti nu se stie daca o sa fie vizibil de altii :-??incearca sa il scrii prescurtat, sau e foarte lung ? :nas:

Link spre comentariu

Nu e treaba voastra ce status vreau sa pun eu :ciuda: .......glumesc evident .E vorba de niste versuri....dar in fine nu conteaza continutul......problema care am ridicat-o e clara.....cum as putea(daca se poate) sa pot adauga mai mult de 39 de caractere in status . Si de reusit de fapt stiu ca se poate....pentru ca era intr-o zi cineva din lista care avea un status kilometric...(un citat din Eliade).....si era mult mai lung decat ce vreau eu sa pun....si totusi il afisa . Logic am intreabat-o cum a reusit.....si a zis ca nu stie.....pur si simplu a dat copy paste :sparge: .Asa ca ....astept orice idei ati putea avea...oricat de idioate ar parea la prima vedere .Dr.L, ai primi un gand frumos de sarbatori din partea mea daca ti-ai da seama cam despre ce program vorbesti .

Link spre comentariu

De fapt da....n-am numarat eu ca limita ar fi la 39 de caractere....asa am tot intalnit pe net......si de aia am zis 39 . Azi am pus avatarul in Microsoft Word si de fapt are 259 de caractere fara spatii si 308 cu spatii .Multumesc Dr.L dar he hyperIM stiam de ieri si am insistat si cu el si tot ......mai mult de 230 de caractere nu vrea sa afiseze nici in ruptul capului . Vad eu ce mai incerc, si daca va mai vine vreo idee.... .

Link spre comentariu

De fapt da....n-am numarat eu ca limita ar fi la 39 de caractere....asa am tot intalnit pe net......si de aia am zis 39 . Azi am pus avatarul in Microsoft Word si de fapt are 259 de caractere fara spatii si 308 cu spatii .Multumesc Dr.L dar he hyperIM stiam de ieri si am insistat si cu el si tot ......mai mult de 230 de caractere nu vrea sa afiseze nici in ruptul capului . Vad eu ce mai incerc, si daca va mai vine vreo idee.... .

vrei sa pui Luceafarul la status ? sau Shogunul ?
Link spre comentariu

vrei sa pui Luceafarul la status ? sau Shogunul ?
......totusi ......sa nu exageram . N-am nimic cu nimeni.....dar daca nu puteti ajuta cu ceva.....nu-i cazul sa va pierdeti timpul prin topicul asta doar pentru niste ironii......care (voi n-aveti de unde sa stiti de ce :P ) acum mi se par mai putin decat seci... .
Link spre comentariu

Dar nu poti folosi un alt client de mesagerie? Sau esti Yahoo-dependent?Mie mi se pare o solutie de bun simt, daca au trecut 9 versiuni principalesi n-shpe secundare peste program si el e tot un shit...

Link spre comentariu

Dar nu poti folosi un alt client de mesagerie? Sau esti Yahoo-dependent?Mie mi se pare o solutie de bun simt, daca au trecut 9 versiuni principalesi n-shpe secundare peste program si el e tot un shit...

pai trebuie numarate caracterele :da versiunea 9 de la yahoo chiar ca e de toata jena.last edit: ai reusit pana la urma ??? eu nu am reusit (nu am gasit in system linia
Yes, you can change the status length without any software. Just follow these steps:1. Close Y!M2. Go to C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\Cache3. Open system.xml with Notepad4. Find <max_custom_status>40</max_custom_status>5. Replace with  <max_custom_status>100</max_custom_status>,  or any other value
Link spre comentariu

N-am mai reusit nimic ...inca... . Sunt in vacanta si nu prea mai am timp de net . Ce alt client de chat propuneti ? Eu am folosit prin noiembrie pidgin.....ca nu-mi mergea mess-ul :)....dar nu stiu....e mai comod clientul de la yahoo . Totusi o sa incerc sa iau la scarpinat si pidginul...poate reusesc sa ma conving ca-mi place la fel de mult ca si yahoo-ul .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări