Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cum obtin

Postări Recomandate

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Vizitator PicNick

Schema de baza este:Nu baga in seama simbolul pt GND, trebuia sa-l pun pt. a putea simula circuitul.Deci, intre V+ si gnd ai 4,5v iar intre V- si gnd ai -4,5V gnd(iesirea operationalului) se considera punctul comun (masa).Depinde de curentul necesar, poti folosi aproape orice operational

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Salut!Este destul de usor, fara circuite integrate fara prea multe componente, doar cu doi condensatori electrolitici , legi condensatorii in serie conectezi plusul de la condensator la plusul bateriei si minusul la minus iar conexiunea dintre cei doi condensatori este +-, totusi cred ca depinde de care este consumul montajului pe care il alimentezi, cu un astfel de montaj se alimenta un receptor cu CI 741, schema se afla pe undeva prin revistele tehnium sau xchiar in almanahul tehnium dar nu mai stiu ce numar, daca te mai intereseaza am sa caut si o sa iti trimit numarul sau eventual o fotografie cu schema.Se pare ca in paralel cu condensatorii mai erau si doua rezistente.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări