Tarabostes Postat Noiembrie 21, 2018 Partajează Postat Noiembrie 21, 2018 (editat) Salutare tuturor.Revin cu o schema si un cablaj(facut de mine),care functioneaza foarte bine.As fi vrut o reproiectare a cablajului(varianta stereo) cu potentiometrii pe placa dar nu am reusit.Daca este cineva dispus sa ma ajute ii multumesc anticipat.O zi buna tuturor si spor in toate. Editat Noiembrie 21, 2018 de raciuletea Link spre comentariu
Isorin Postat Februarie 19, 2019 Partajează Postat Februarie 19, 2019 On 7/20/2016 at 10:51 PM, GeoMar said: Eu am fost respins de N ori cand am cerut/solicitat un fisier LAY , de aceea, eu personal, postez/upload-ez NUMAI fisier PDF scara 1:1. Atasez versiunea corectorului de ton,realizata pentru colegul DjLove, daca cineva vrea sa realizeze acest corector de ton. http://fastupload.ro/ca5aff436f8f385b08e3d7a70e8779e7.html Sunt si eu pasionat de aceste constructii audio si apreciez in mod deosebit realizarile prezentate in acest topic pentru care primiti felicitarile mele. In aceasta idee vreau sa construiesc si eu acest corector de ton care mi se pare deosebit. ve rog daca se poate sa postati, sau prin alta modalitate, fisierele PDF deoarece nu pot descarca link-ul de mai sus. As putea indrazni, profitand de amabilitatea dumneavoastra, daca este posibil sa achizitionez un PCB gatta executat? Link spre comentariu
GeoMar Postat Februarie 19, 2019 Partajează Postat Februarie 19, 2019 2 hours ago, Isorin said: Sunt si eu pasionat de aceste constructii audio si apreciez in mod deosebit realizarile prezentate in acest topic pentru care primiti felicitarile mele. In aceasta idee vreau sa construiesc si eu acest corector de ton care mi se pare deosebit. ve rog daca se poate sa postati, sau prin alta modalitate, fisierele PDF deoarece nu pot descarca link-ul de mai sus. As putea indrazni, profitand de amabilitatea dumneavoastra, daca este posibil sa achizitionez un PCB gatta executat? Salut. Da, vad link-urile de pe fastupload NU mai sunt active, se pare ca au "disparut" cu totul. Atasez din nou cablajul acestui corector: Cablaj Corector de Ton Despre realizarea cablajului fizic, nu mai realizez cablaje, ia legatura cu colegul petreelectronic aici: Realizez cablaje imprimate (PCB) la urgenta Link spre comentariu
Isorin Postat Februarie 20, 2019 Partajează Postat Februarie 20, 2019 14 hours ago, GeoMar said: Salut. Da, vad link-urile de pe fastupload NU mai sunt active, se pare ca au "disparut" cu totul. Atasez din nou cablajul acestui corector: Cablaj Corector de Ton Despre realizarea cablajului fizic, nu mai realizez cablaje, ia legatura cu colegul petreelectronic aici: Realizez cablaje imprimate (PCB) la urgenta Va multumesc mult pentru amabilitate si operativitate. Pentru ca eu nu am posibilitatea realizarii cablajului la standardul corect, voi lua legatura cu colegul recomandat. Inca o data mii de multumiri si va tin la curent cu realizarea. Link spre comentariu
GeX Postat Februarie 22, 2019 Partajează Postat Februarie 22, 2019 O simulare la Project97 Link spre comentariu
GeX Postat Februarie 26, 2019 Partajează Postat Februarie 26, 2019 Inca o simulare cu parametrii definiti in alt mod Link spre comentariu
GeX Postat Februarie 28, 2019 Partajează Postat Februarie 28, 2019 On 11/21/2018 at 11:19 AM, raciuletea said: Salutare tuturor.Revin cu o schema si un cablaj(facut de mine),care functioneaza foarte bine.As fi vrut o reproiectare a cablajului(varianta stereo) cu potentiometrii pe placa dar nu am reusit.Daca este cineva dispus sa ma ajute ii multumesc anticipat.O zi buna tuturor si spor in toate. Aveti propuneri si de alte scheme de corectoare de ton care sa merite sa le facem o simulare? Link spre comentariu
GeX Postat Februarie 28, 2019 Partajează Postat Februarie 28, 2019 Schema de mai sus ajustata pentru ±20dB Link spre comentariu
GeX Postat Martie 6, 2019 Partajează Postat Martie 6, 2019 Preamplificatoarele Philips prezentate de M.D. Hull in "Audio Amplifier Systems" Link spre comentariu
cata rator Postat Martie 6, 2019 Partajează Postat Martie 6, 2019 On 2/28/2019 at 3:26 PM, GeX said: Aveti propuneri si de alte scheme de corectoare de ton care sa merite sa le facem o simulare? Da, corectorul de ton din PREAMPLIFICATOR_STEREO_AHF-T701_I.E.I. (îmi pare rău nu am găsit alt scan la o calitate mai bună) Link spre comentariu
cata rator Postat Martie 7, 2019 Partajează Postat Martie 7, 2019 (editat) Vrei să o redesenez ca să poată fi înțeleasă mai ușor? (nu e Baxandall) Editat Martie 7, 2019 de cata rator Link spre comentariu
GeX Postat Martie 7, 2019 Partajează Postat Martie 7, 2019 Da, va rog, ar fi mult mai bine. Link spre comentariu
cata rator Postat Martie 8, 2019 Partajează Postat Martie 8, 2019 (editat) Scuze de întârziere, sunt foarte ocupat în perioada asta. Sper ca nu te deranjează că e în creion dar nu am timp s-o pictez într-o aplicație dedicată. Am mâzgălit-o acum, repede. Comutatoarele sunt pe poziția liniar (corecția e anulată). Pentru cele două variante de corecție se schimbă pe rând poziția T1 sau T2 (lucrează în opoziție)și, bine-nțeles, poziția comutatorului de la ieșire. Tensiunea de alimentare nu-mi dau seama cât este, stabilizatorul e cu semireglabil. Poți s-o consideri 15V. In instrucțiuni asta e tot ce scrie despre corecție Sper că am descifrat corect valorile prin zonele neclare ale schemei. PS Corectorul de bas fiind pasiv, acolo ar trebui ca potențiometrul să fie logaritmic, deci priza vine la 1/3 față de capătul rece (33k). Cel de înalte e liniar. Editat Martie 8, 2019 de cata rator Link spre comentariu
GeX Postat Martie 8, 2019 Partajează Postat Martie 8, 2019 Wow! Vedem saptamana viitoare daca reusesc ceva. Link spre comentariu
maxente Postat Martie 18, 2019 Partajează Postat Martie 18, 2019 @GeX, cand ai tu timp, te rog frumos sa imi probezi si mie schema de mai jos in simulator. Verifica ce comportament are cu alte operationale gen TL072, OPA2134, LME49720. Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum