Vektor Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 La corectoarele cu TCA5500,TDA1524,LM1036,care e sensibilitatea la intr.,mai concret pt.un microfon ,trebuie preampl.,apoi corector cu tca,tda...? Link spre comentariu
niq_ro Postat Ianuarie 26, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 trebuie preamplificator, microfonul, functie de tip, debiteaza 1..5mV, iar corectoarele alea au o sensibilitate "normala" pentru o sursa de semnal de 200...500mV... scrie si in datasheet-urile lor Link spre comentariu
Vizitator narcys105 Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Are cineva cablajul pentru corectorul de ton cu tda1524?????? pana acu nu l-am gasit deloc pe net :cry: am integratul si vreau sa il pun in functiune si sa iasa cat mai bine din prima Link spre comentariu
Vizitator @l3x Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Nu ai cautat destul de bine Dimensiunea cablajului 10cmx5cm. Link spre comentariu
Vizitator narcys105 Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Nu ai cautat destul de bine multumesc mult.......gasisem si eu un cablaj dar nu se compara cu cele puse de tinemultam mult inca o data acu sa ma apuc de treaba Link spre comentariu
tyty Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 un preamplificator-corector de ton .. pt un av 400 scheama .. are cineva??sau merge si fara.. numai semnalul (ex. de la un CD-payer) sa intre in mkixer si dupaia in amplf (dar numai etajul final .. de av 400) Link spre comentariu
CATA2003 Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 un preamplificator-corector de ton .. pt un av 400 scheama .. are cineva??sau merge si fara.. numai semnalul (ex. de la un CD-payer) sa intre in mkixer si dupaia in amplf (dar numai etajul final .. de av 400)Man fi mai explicit la faza cu etajul final , daca te referi la atacul mosilor direct din preamp , nici vorba , probabil o sa fie ultima oara cand o sa vezi mosi functionand si mixerul , cat despre av400 complet poate fi atacat si de mixer fara eq, deci ai kitul ,traful de alimentare conzi , si un cablu de semnal + un semnal de amplificat , eu asa folosesc un amplificator acasa de 1 an fara eq si preamplificator , doar kitul si computerul si merge fara probleme , computerul cred ca depaseste 1.5v la iesire deci poate sa ti-l duca la putere maxima fara preamplificator (inca ceva eq introduce distorsiuni ) Link spre comentariu
tyty Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 inca nu am am kitul dar ma gandesc sa-mi cumpar.... si eu ma gandeam sa folosesc kitul+mixer legat la PC, cand o sa-mi cumpar... Link spre comentariu
Jimmy Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 m-am gandit sa postez aici, deoarece tine de accesorii audio...aveti vreo idee unde as putea gasi potentiometre cu mai multe sectiuni? mi-ar trebui ceva cu minim 4 x 50Kohmi liniar... Link spre comentariu
JUALE Postat Martie 11, 2009 Partajează Postat Martie 11, 2009 a incercat cineva sa faca acest corector? UNDE ESTE PE CABLAJ CONDENSATORUL DE 470 uF? UNDE ESTE PE CABLAJ CONDENSATORUL DE 470 uF? . Link spre comentariu
niq_ro Postat Martie 11, 2009 Autor Partajează Postat Martie 11, 2009 nu e.... mere si fara Link spre comentariu
danzup Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 a incercat cineva sa faca acest corector? UNDE ESTE PE CABLAJ CONDENSATORUL DE 470 uF? UNDE ESTE PE CABLAJ CONDENSATORUL DE 470 uF? . Daca a incercat sa-l faca cineva ???Pai eu l-am facut in 1980 cu piese IPRS . Si alte miliarde incepand cu anul 1960...1961 de cand este schema asta . A fost folosit in absolut toate amplificatoarele de firma intre anii 60....90 pentru control de ton . Ca sa nu mai spun ca incepand cu anii 1930 .... 1940 a fost folosit cu 2 tuburi ( triode gen ECC83 .... etc.) in loc de tranzistoarele astea doua BC !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Se numeste in limba engleza : Baxendall Tone Control . Acum se foloseste cu amplificatoare operationale in loc de tranzistoare . Off-topic si fara legatura cu cel caruia i-am raspuns : oare ce invata tinerii din ziua de azi ? Cum se comprima muzica in mp3 ?!? Acum ai inteles de ce niq_ro a pus iconita cu indemnul sa-ti distrugi computerul si sa te apuci de citit carti adevarate de electronica ? Mai ales alea editate prin anii `20 ... `30 (se accepta si de pe vremea comunistilor ...in lipsa de altceva), pentru ca apa calda , sexul si mersul pe jos nu au fost inventate acum ........ edit stefan_ro: am scos pozele din citat, deoarece ocupau prea mult spatiu ! Link spre comentariu
mely17 Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Salut! Este bine proiectat acest cablaj?LE: Potentiometrele care au scris asa: B50K is lineare si cele ce au C50K is logaritmice? Link spre comentariu
zal Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 A50K sînt logaritmice, cele cu C parc? sînt antilogaritmice, cele cu N sînt speciale de balans... etc. M?soar? ?i afli. Link spre comentariu
Stefan Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 exact cum a spus si zal:A-logaritmiceB-liniareC-invers logaritmicun grafic ajuta mult Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum