Voltus Postat Martie 12, 2016 Partajează Postat Martie 12, 2016 Am o varianta de Pcb ( pentru corectorul Elliot P97 ) proiectata de mine cu 'creionul si radiera ' acum multi ani si ma bate gandul sa fac un cablaj mai aratos . Daca este posibil as dori fisierele pdf cu cablajul eventual fisierul sprint-layout . Multumesc ! Link spre comentariu
GeoMar Postat Martie 12, 2016 Partajează Postat Martie 12, 2016 Am o varianta de Pcb ( pentru corectorul Elliot P97 ) proiectata de mine cu 'creionul si radiera ' acum multi ani si ma bate gandul sa fac un cablaj mai aratos . Daca este posibil as dori fisierele pdf cu cablajul eventual fisierul sprint-layout . Multumesc ! Mai am ceva mici retusuri de realizat, la valorile componentelor si am sa postez un PDF sc 1:1. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Martie 12, 2016 Partajează Postat Martie 12, 2016 Cu mult timp in urma l-am realizat si eu. Suna bine. Felicitari pentru realizari! Pentru fete va recomand FrontDesigner. Spor Mircea. 1 Link spre comentariu
GeX Postat Martie 14, 2016 Partajează Postat Martie 14, 2016 (editat) @DjLove, frumos lucrat.2 comentarii:1. Potentiometrul de balans pare a fi logaritmic. Nu cred ca e bine, caci nu va sta la ora 12.2. Switch-ul ON-OFF trebuie intors 180 de grade. Oprirea trebuie sa fie cu o miscare de sus in jos. E o regula simpla de securitate. Opresti mai repede. 3. Rezistenţele ar fi trebuit toate montate astfel încât să se poată citi de la stânga la dreapta şi din faţă spre spate. Şi cond cele galbene ar trebui întoarse Editat Martie 14, 2016 de GeX Link spre comentariu
cipri_mury Postat Martie 15, 2016 Partajează Postat Martie 15, 2016 3. Rezistenţele ar fi trebuit toate montate astfel încât să se poată citi de la stânga la dreapta şi din faţă spre spate. Şi cond cele galbene ar trebui întoarse Screenshot_5.png Ce observatie interesanta(cel putin pentru mine).Eu pana acum nu m-am gandit la asa ceva absolut deloc iar apropo de rezistente mereu le verific cu un soft inainte de a le lipi. Link spre comentariu
Tarabostes Postat Iunie 12, 2016 Partajează Postat Iunie 12, 2016 Salutare tuturor.Am realizat si eu un preamplificator corector dupa o schema gasita pe net.Toate bune si frumoase pana cand l-am pus in functiune.Dupa cateva minute de functionare,cand rotesc potentiometrul de bass la maxim se aude distorsionat pe ambele canale.Am inlocuit potentiometrul cu unul de 50k si respectiv 10k dar tot degeaba:aceeasi problema.Am inlocuit rezistorii din bucla de reglaj de la 10k la 22k si fara succes.De unde sa fie aceasta problema? stereo.pdf Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Iunie 12, 2016 Partajează Postat Iunie 12, 2016 Vezi ca pe site-ul ala sunt mai multe scheme!Pe asta nu am incercat-o dar pe cea fara mic da si merge fara probleme!Si mai incearca sa schimbi integratele,poate au probleme! Link spre comentariu
Tarabostes Postat Iunie 12, 2016 Partajează Postat Iunie 12, 2016 Le-am schimbat,am eliminat si circuitul de microfon si se comporta la fel Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Iunie 12, 2016 Partajează Postat Iunie 12, 2016 daca nu te intereseaza mic,iti pot da una tot cu 3 benzi care merge!eu o folosesc zilnic! Link spre comentariu
Tarabostes Postat Iunie 13, 2016 Partajează Postat Iunie 13, 2016 Nu ma intereseaza microfonul deoarece am un mixer. Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Iunie 13, 2016 Partajează Postat Iunie 13, 2016 (editat) http://hotupload.eu/9yr Editat Iunie 13, 2016 de Emil 1986 Link spre comentariu
alcon Postat Iunie 13, 2016 Partajează Postat Iunie 13, 2016 Am o varianta de Pcb ( pentru corectorul Elliot P97 ) proiectata de mine cu 'creionul si radiera ' acum multi ani si ma bate gandul sa fac un cablaj mai aratos . Daca este posibil as dori fisierele pdf cu cablajul eventual fisierul sprint-layout . Multumesc ! Nu ati constatat ca majoritatea evita share-uirea de fisiere sprint-layout? Link spre comentariu
GeoMar Postat Iulie 20, 2016 Partajează Postat Iulie 20, 2016 Nu ati constatat ca majoritatea evita share-uirea de fisiere sprint-layout? Eu am fost respins de N ori cand am cerut/solicitat un fisier LAY , de aceea, eu personal, postez/upload-ez NUMAI fisier PDF scara 1:1. Atasez versiunea corectorului de ton,realizata pentru colegul DjLove, daca cineva vrea sa realizeze acest corector de ton. http://fastupload.ro/ca5aff436f8f385b08e3d7a70e8779e7.html Link spre comentariu
Vizitator iulian.militaru.vitamina Postat Mai 10, 2017 Partajează Postat Mai 10, 2017 Salut,am urmatoarea shema de corector de ton parametric din poza atasata.Am inlocuit AO.ul 4558 cu TL072 pt ca nu am gasit model de simulare in program.Semnalul galben este cel de intrare iar cel albastru este cel de iesire.Ideea este ca cel de iesire nu are sinusoida perfecta in partea de sus.Sa fie oare datorita faptului ca am inlocuit operationalul? Link spre comentariu
overdrive Postat Octombrie 4, 2017 Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Eq-ul ala nu este parametric,este un simplu corector de ton pe 3 benzi cu Q foarte mic.Verifica daca tensiunile de alimentare sunt cit de cit egale si daca pe iesirile operationalului ai in jur de 0V.La cit ai facut alimentarea?Ar trebui macar un 2x12V ca sa se simta bine TL072. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum