bogdan666 Postat Februarie 20, 2016 Partajează Postat Februarie 20, 2016 M-as apuca sa fac aceasta schema si am o nelamurire, si anume de ce sunt rezistentele dintre condensatori si potentiometre puse in paralel ? Link spre comentariu
UDAR Postat Februarie 21, 2016 Partajează Postat Februarie 21, 2016 Ca să obțină valoarea dorită din rezistențe standard . Link spre comentariu
bogdan666 Postat Februarie 21, 2016 Partajează Postat Februarie 21, 2016 deci pot sa pun doar o rezistenta acolo in loc de 2 ? si inca o intrebare, ce fel de ferita/bobina sa folosesc pentru acest montaj ? Link spre comentariu
cozmalau Postat Februarie 21, 2016 Partajează Postat Februarie 21, 2016 deci pot sa pun doar o rezistenta acolo in loc de 2 ? si inca o intrebare, ce fel de ferita/bobina sa folosesc pentru acest montaj ? Acolo se poate pune o rezistenta in loc de alea 2 , dar nu stiu daca gasesti fix valoarea aia. Din acest motiv se pun cate 2 in paralel de valoare mult mai accesibila ca sa iasa valoarea necesara. Link spre comentariu
UDAR Postat Februarie 21, 2016 Partajează Postat Februarie 21, 2016 De exemplu 470Ω paralel cu 4k7 face 427 Ω. Nu cred că o găsești. Bobinele e recomandabil să le faci pe miezuri de ferită de tip oală , eventual cu tijă de reglaj , din acelea folosite în filtrele LC din diverse echipamente. Link spre comentariu
bogdan666 Postat Februarie 22, 2016 Partajează Postat Februarie 22, 2016 Dar daca inlocuiesc partea de l/c/pot din aceasta schema ca sa am mai mult reglaj ? Link spre comentariu
GeoMar Postat Martie 1, 2016 Partajează Postat Martie 1, 2016 Daca am reusit si am prins ceva timp liber, am modificat erorile depistate de colegul @djlove prin testarea corectorului. Atasez o poza pentru a putea fi verificata corectitudinea fata de schema. free upload image Cei interesati de cablaj pot verifica corectitudinea. Eu am verificat si imi pare ok, dar posibil sa nu remarc vreo greseala/eroare de proiectare. Link spre comentariu
Eugen Chirila Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 (editat) Dom' Profesor, dupa care schema ai proiectat matale acest cablaj?. Caci seamna pe ici pe colo, dar nu se pupa cu asta http://sound.westhost.com/project97.htm Editat Martie 9, 2016 de Eugen Chirila Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 pun si eu o schema!daca este cineva interesat pun si restul documentatiei! Link spre comentariu
dj_bryz Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 Emil eu sunt interesat de restul detaliilor. Multumesc Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 (editat) da-mi pe privat o adresa de ym sa iti dau fisierul pdf! aici nu pot pune,sau nu stiu eu cum sa pun un pdf! Edit:cei care cereti schema lasati si o adresa de yahoo sa v-o pot trimite !altfel nu stiu cum fiind in format pdf!Daca stiti voi spuneti! [/url] ">http:// Editat Martie 9, 2016 de Emil 1986 Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Martie 10, 2016 Partajează Postat Martie 10, 2016 http://www.megafileupload.com/6ghs/tonos.rar?pt=L0X%2BwIylMOeLXqPxL3edFvNimy%2FoZvmLARkq1FSj0TM%3D Link spre comentariu
djlove Postat Martie 12, 2016 Partajează Postat Martie 12, 2016 Am terminat noua varianta de cablaj dupa schema lui Rod Elliott proiect 97. De data asta totul functioneaza perfect. Ii multumesc pe aceasta cale inca o data colegului Geomar pentru proiectarea cablajului. Atasez cateva imaginii cu ceea ce a iesit. Cablajul l-am realizat prin metoda transferului de toner, pe partea cu traseele l-am acoperit cu un strat de flux SK10. (protejeaza bine in timp contra oxidarii, iar fludorul adera perfect. Cablajul: Dupa montarea componentelor: Si o poza cu amplificatorul care il contine finalizat (Am ales lemn pe lateralul acesteia pentru a forma un set cu boxele pe care functioneaza si pe care le-am finisat in acelasi mod Link spre comentariu
GeoMar Postat Martie 12, 2016 Partajează Postat Martie 12, 2016 (editat) A iesit superb, atat cablajul-corectorul, cat si amplificatorul in care este montat. Ma bucur ca am putut fi de folos la finalizarea amplifului. Sa-l folosesti cu multa placere si fara interventii "chirurgicale" in timp, atat ampliful cat si corectorul.. Editat Martie 12, 2016 de GeoMar Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 12, 2016 Partajează Postat Martie 12, 2016 (editat) @DjLove, frumos lucrat. 2 comentarii:1. Potentiometrul de balans pare a fi logaritmic. Nu cred ca e bine, caci nu va sta la ora 12.2. Switch-ul ON-OFF trebuie intors 180 de grade. Oprirea trebuie sa fie cu o miscare de sus in jos. E o regula simpla de securitate. Opresti mai repede. Editat Martie 12, 2016 de thunderer Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum