ovy83 Postat Ianuarie 30, 2015 Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 Salutare , in cele din urma am reusit sa termin corectorul. Cablajul l-am refacut in eagle pt ca din greseala condensatorii de pe iesire i-am cumparat voluminosi, la U mare. Impresiile....: se aude foarte bine, nivelul corectiilor este suficient, ca si operationale am folosit OPA2134, am observat ca acestea functioneaza cam caldute. Proba am facut-o pe un amp cu TDA2050, insa acesta a fost proiectat pentru un amp cu LM3886, la care mai trebuie sa fac cutia. Sunt multumit de realizare, corectorul nu prezinta bazieturi, fasaieli. Mai jos pun si 2 poze. frumos! am o rugaminte,va rog daca puteti posta varianta pentru imprimare...nu o gasesc. Link spre comentariu
turcu_dan Postat Ianuarie 30, 2015 Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 O sa postez si varianta PDF pentru imprimare, probabil ca diseara sau maine cand ajung acasa. Link spre comentariu
turcu_dan Postat Ianuarie 31, 2015 Partajează Postat Ianuarie 31, 2015 (editat) Corectorul are o greseala, potentiometrul de inalte accentueaza frecventele invers acelor de ceasornic,( am gresit in proiectare ) eu o sa montez potentiometrii pe fata carcasei prin intermediul unui cablu audio-stereo, deci o sa fie conectati la placa corectorului prin intermediul unor conductori ecranati (cablu de casti ), astfel pot inversa firele potentiometrului de inalte incat accentuarea frecventelor sa se faca cand rotesti in sensul acelor de ceasornic, cum e normal. Proiectarea cablajului e facuta in regim de incepator, deci fara pretentii, dar, asa cum am spus mai sus nu sunt bucle de masa, si se aude perfect. In cazul in care vreti sa adaptati/modificati cablajul, chiar sa-l imbunatatiti va trimit si fisierele eagle. Spor..... layout varianta finala.rar Editat Ianuarie 31, 2015 de turcu_dan 1 Link spre comentariu
cozmalau Postat Februarie 1, 2015 Partajează Postat Februarie 1, 2015 Pentru corectorul de ton al lui Rod Elliott http://sound.westhost.com/project97.htm are cineva sa imi de-a PCB-ul pentru el va rog? Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Februarie 10, 2015 Partajează Postat Februarie 10, 2015 Daca il vei pe al meu da un semn. Link spre comentariu
Eugen Chirila Postat Februarie 10, 2015 Partajează Postat Februarie 10, 2015 (editat) Domnu Mircea, va rog sa atasati si schema bloc, caci am o mare nedumerire. Uitandu-ma cu atentie la cablaj, constat ca intrati cu tensiune alternativa direct in filtraj si stabiliztoare, redresarea unde este cine o face? sau poate nu am vazut eu bine. Multumiri anticipate pentru schema (completa). Editat Februarie 10, 2015 de Eugen Chirila Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Februarie 10, 2015 Partajează Postat Februarie 10, 2015 Nope! Sunt punti redresoare SMD pe bottom. Spor, Mircea. Link spre comentariu
turcu_dan Postat Februarie 14, 2015 Partajează Postat Februarie 14, 2015 Salutare @Mircea, si eu as dori pcb-ul daca se poate.... Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 Spor preamplificator corector.zip Link spre comentariu
turcu_dan Postat Februarie 17, 2015 Partajează Postat Februarie 17, 2015 (editat) Multumesc Mircea, si eu l-am facut pe acesta ( http://sound.westhos...m/project97.htm ) ....... asa in regim de amator...... Editat Februarie 17, 2015 de turcu_dan Link spre comentariu
ovy83 Postat Februarie 18, 2015 Partajează Postat Februarie 18, 2015 Pentru corectorul de ton al lui Rod Elliott http://sound.westhost.com/project97.htm are cineva sa imi de-a PCB-ul pentru el va rog? aceeasi rugaminte am si eu..... am cautat si din pacate nu am gasit pcb-ul... Link spre comentariu
cataprofu Postat Martie 10, 2015 Partajează Postat Martie 10, 2015 Uite schema scanata din revista, cu tot cu "explicatii" scrise in revista.Poate mai vor si altii sa-l construiasca. eu nu pot sa o vad poti sa ma ajuti te rog aceeasi rugaminte am si eu..... am cautat si din pacate nu am gasit pcb-ul... si pe mine m-ar interesa cred ca cineva care stie sa lucreze in programul de facut cablaje dar cine? Link spre comentariu
GeX Postat Aprilie 6, 2015 Partajează Postat Aprilie 6, 2015 Inca o schema: Preamp DIN45500.pdf Link spre comentariu
Vizitator ady30100 Postat Aprilie 13, 2015 Partajează Postat Aprilie 13, 2015 Hristos a inviat! Daca tot am cateva zile libere, mi-am propus sa fac un amp cu stk402-120. Am mai realizat montajul respectiv si am fost mereu multumit de el. Intrebarea mea e urmatoarea: o schema de corector de ton cu tot cu preamp, stereo, care nu are nevoie de alimentare de la traf cu priza mediana, imi poate recomanda cineva? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum