Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

scheme de corectoare de ton

niq_ro

Postări Recomandate

Vizitator razvi_b0ss

se gaseste... ridica-te din fata calculatorului si du-te la un magazin de componente eletronice si cere-l :smt003 daca nu-l au ti-l aduc la comanda .. :yawinkle:

merci de idee :supz: oricum nu am de gand sa ma duc chiar acuma la 12 noaptea :weedman:
Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

@total offtopic: n-am avut de-a face in viata mea cu vitacom, si habar n-aveam nici unde-si are sediul... pe strada buna ziua FN (cred ca "fara nume")...nu credeam ca ardelenii au simtul umorului!!! :smt005 fara jpg-ul ala de mai sus, cred ca nici nu stiam vre-odata... :yawinkle:@ontopic... niq_ro cred ca in afara ta nu prea stia nimeni ca retelele corectoare din toate schemele postate pana aici sunt batranele baxendall-uri... :smt005

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator scormonel

Un amplificator exceptional ce are printre aplicatii si un corector de ton, de la profesionistii "NATIONAL SEMICONDUCTOR". Distorsiuni la RL = 2kΩ 0.00003%.DC Gain Linearity Error......0.000009%

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator Ky_Cristian

Are cineva cablajul pentru corectorul de ton cu tca5500? Stiu ca se poate realiza si pe placa de test, poate chiar si in aer, dar as vrea sa il realizez frumos si estetic. Si nu am nici program de realizat cablaje si nici cunostinte. Ma puteti ajuta si pe mine va rog? :smt100 :binky:

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări