Adrian_BBS Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 citeste toata pagina in care este prezentata acea schema......ai acolo toare respunsurile.....in josul paginii este un calculator pentru frecvente...iar pe partea de intrare nu trebuia modificat nimic....lasa schema cum e ea http://sound.westhost.com/project09.htm Link spre comentariu
Vizitator infinityqx65 Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Am citit toata pagina. Despre valoarea 2C=6.6nf Rezulta: C=3.3nf (pun doi de 3.3nf in paralel) La rezistenta 2R=22K Rezulta: R=11K (Dar aici le inseriez pt a obtine val 2R){despre valoarea 2R nu s-a zis nimic, asa ca am presupus ca asa trebuie facut} Intrarea o sa las pe cea originala dupa cum ai zis, iar in legatura cu alimentarea IC-urilor, daca se alimenteaza cu +/-/gnd atunci pe borne apare 30vdc. Corectatima daca am zis ceva gresit. Respect Link spre comentariu
Vizitator infinityqx65 Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Am terminat o varianta a filtrului sper sa nu fi gresit... Din pacate nu stiu sa numerotez in Sprint Layount piesele, asa ca au iesit la gramada Daca aveti timp sa analizati schema si sa imi ziceti unde, sau daca am gresit, m-ar ajuta...Respect. Link spre comentariu
Vizitator zoutr Postat Ianuarie 31, 2011 Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 salutare. pentru acest corector pot folosi 1 TL074 . in varianta stereo .multumesc Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 31, 2011 Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 pot folosi 1 bucata TL074 in varianta stereo?Da. Link spre comentariu
6ths3ns3 Postat Februarie 5, 2011 Partajează Postat Februarie 5, 2011 e vreo problema daca pun in schema atasata in loc de C1 (1 microF) nepolarizat, unul de 1m polarizat? merci Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 5, 2011 Partajează Postat Februarie 5, 2011 e vreo problema...Nu este nici o problema. Tinind cont ca aceasta schema este alimentata asimetric iar intrarea inversoare se gaseste la potentialul de aproximativ +4,5V fata de masa, as orienta acel condensator cu plusul spre montaj si cu minusul spre intrarea de semnal (valabil si pentru C5). Link spre comentariu
paul14 Postat Februarie 6, 2011 Partajează Postat Februarie 6, 2011 @6ths3ns3 Schema e luata de pe Redcircuits? Eu am facut schema de acolo si nu functiona cum trebuie. Recomand corectorul lui zal sau ceva de la Elliot. Link spre comentariu
6ths3ns3 Postat Februarie 9, 2011 Partajează Postat Februarie 9, 2011 de la niq_ro am luat-o credoricum apropape l-am terminat , o sa va spun daca e ok sau nu Link spre comentariu
6ths3ns3 Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 nu am potentiometre liniare de 100k pentru corectorul de ton de mai suspot sa pun de 50k?sau ca sa il fac de 100k pot sa inseriez cu potentiometrul un rezistor de 50k? Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 Pune de 50K, fara alte rezistente. Tot va functiona. Link spre comentariu
vicu Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 salut are cineva cablajul lahttp://sound.westhost.com/project94.htm va multumescAm facut numai partea de reglaje de la schema completa deoarece vreau sa construiesc un preamplificator cu gain sa il pun in locul celui prezentat si il voi face BA4560.Voi atasa schemele PCB la corector. Distanta dinstre potentiometre am lasat de 350mm deoarece imi trebuie pentru mixer. Dimensiunea la desen este de 460 X 910 mm.sal. scuze ca intreb aici? dar vreau sa stiu si eu daca a facut cineva cablaju asta ,si daca poate sami dea si mie schema sau cablaju cu pise ,.ms mult Link spre comentariu
gaby1204 Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 De la acela nu am , dar am de la http://sound.westhost.com/project97.htm(cred ca este mai bun) . Inca nu l'am facut , am doar placuta gata , cu cateva piese . Mai jos gasesti pcb'ul , care se deschide cu sprint layout . Cateva poze cu el... Link spre comentariu
Tarabostes Postat Martie 13, 2011 Partajează Postat Martie 13, 2011 Salutare tuturor.Am realizat un preamplificator corector cu LM741 pe care il voi inlocui cu NE5534.Conform schemei am pus condensatori in reteaua de corectie de 33nF respectiv 3.3nF.Am mai consultat si alta schema asemanatoare si avea condensatori de 47nF respectiv 4.7nF.Intrebarea mea este:daca ii schimb pe cei de 33(3.3) cu cei de 47(4.7) se obtine un bas mai profund respectiv inalte?Atasez schema si poza cu executia corectorului.Multa bafta. Link spre comentariu
remus68 Postat Martie 13, 2011 Partajează Postat Martie 13, 2011 Daca se monteaza capacitatile respective cu valori mai mari, va scadea frecventa de lucru a corectorului, atit la frecventa joase (33nF) cit si la frecvente inalte (3,3nF). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum