Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

scheme de corectoare de ton

niq_ro

Postări Recomandate

Vizitator tip

sunt nou in bransa desii am mai relizat in trecut amplificatoare si alte experimente(toate la nivel de incepator) am acum rugamintea sa ma ajutati cu schema pt un corector de ton care sa aiba si functia de loudnes si daca se poate cat mai putine distorsiuni si alte zgomote specifice aplicatiilor gen EXPERIMENT.corectorul trebuie sa se potriveasca cu un etaj final 2*7294 si sa gasesc si piesele pt el ca am cautat un lm1036 si nu am gasit :cry:

Link spre comentariu

Atasez din nou, la cererea lui @qfire88, schema de preamplificator cu 5 intrari si corector de ton.

[attachment=0]Preamplificator cu 5 intrari si corector de ton.pdf[/attachment]

Link spre comentariu
Vizitator ionutog

Salut fratilor si La Multi Anii!!Unde gasesc si eu un corector de ton care sa fie destul de bun?am tot cautat pe net,nu dau de ele.Vreau sa fie stereo si doar cu joase,inalte,balance obligatoriu si volum.Recomandati-mi va rog unul bun de undeva,daca stiti,eu nu gasesc.

Link spre comentariu
Vizitator infinityqx65

Dar cum ramane cu poza schemei finite.... Pe ia se vad nishte semireglabli, dar pe schema pusa de mine nu apar, la fel si faptul ca in total sunt 7 operationale iar pe schema sunt 5.... O fi aceasta parte lipsa din ceea ce nu e aratat pe schema principala?! http://tinypic.com/view.php?pic=2q834fd&s=7 Va rog sa ma ajutati in realizarea acestui proiect.

Respect.

Link spre comentariu

- condensatorii de 2.2uF vin conectati cu un capat la rezistenta de 100R si prin celalalt capat este iesirea (nu vine conectat la masa). - pentru fiecare integrat din schema pui cate un condensator de 100n intre V+ si V- cat mai aproape de integrat...daca ai 6 integrate pui 6 conzi......iar la cei de 10uF care sunt 3 la numar....pui 2 conzi intre V+/masa/V- langa conectorul de alimentare si pe cel pus intre V+ si V- il pui si tu mai pe la jumatatea cablajului langa vreun integrat.....uitate mai atent pe linkul pus de mine si numara integratele si condensatorii...vezi amplasarea lor si dupaia fai si tu la fel.

Link spre comentariu
Vizitator infinityqx65

Ms pentru precizari. Dar mai am 3 intrebari. Pe schema apare 2C http://tinypic.com/view.php?pic=10dgw1v&s=7 , inseamna ca pun 2 conzi de 6.6nF in paralel, sau 2 de 3.3nF in serie ca sa dea 6.6nF? Intrarea modificata de mine e buna (semireglabilul pe intrare ramiine?). Integratele se alimenteaza pe 4 si 8 cu (+15 0 -15 total pe borne vin 30vdc nu?!) in datasheet scrie ca e val maxima suportata!!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări