Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

scheme de corectoare de ton

niq_ro

Postări Recomandate

• 1 lună mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Pentru ca toate fisierele atasate pe forum au disparut, atasez din nou schema corectorului de ton cu tranzistori si cablajul stereo pentru aceasta schema.

Pe cablaj NU este inclus etajul de amplificare dintre intrare si S1 (etajul dintre C1-C6 pe schema).

Schema corectorului:

Posted Image

Cablajul Stereo:

Posted Image

Asta nu e cumva corectorul de ton al AS2050? :nas:
Am facut acest corector si vreau sa stiu cum sa realizez sursa de alimentare pt el.Mai exact sa folosesc 1 punte redresoare pt ambele canale sau 2 punti,- surse separate pt fiecare canal din acelasi traf ? Corectorul va avea traf separat - modulele de amplificator la care vine legat au surse separate pt fiecare canal tot dintru-n singur traf. Intreb asta pt a nu avea surprize de brum,etc
Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Salutare ,am inceput lucrarile pentru un corector de ton. schema am luat-o de aici de pe site , la fel si cablajul. sper sa functioneze fara probleme pe amplificatorul meu.post-72485-139829732484_thumb.jpg atasez cetava poze din timpul lucrarilor:post-72485-139829732502_thumb.jpgpost-72485-139829732522_thumb.jpgpost-72485-139829732542_thumb.jpgpost-72485-139829732562_thumb.jpg

Link spre comentariu

am terminat corectorul. a functionat perfect din prima. nu am avut condensatori de 2,2 uF nepolarizati asa ca am pus in paralel un condensator de 470n si unul de 220 n . o alta modificare , potentiometrul de 50K de la balans l-am pus de 10K , din acelasi motiv.asta am avut prin casal-am alimentat la + - 18 V

post-72485-139829732909_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări