Mircea Crisan Postat August 24, 2012 Partajează Postat August 24, 2012 Cam despre asta e vorba: Link spre comentariu
djx700 Postat Octombrie 9, 2012 Partajează Postat Octombrie 9, 2012 Buna ziua ! As avea si eu nevoie de o schema buna testata de corector ton pe 3 benzi (bas medii inalte). as dori si cablaj Multumesc Link spre comentariu
djx700 Postat Octombrie 9, 2012 Partajează Postat Octombrie 9, 2012 nu ma ajuta nimeni ? plss ! va rog frumos ! Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 http://radiokot.ru/circuit/audio/amplifier/33/ Link spre comentariu
Atikusz Postat Noiembrie 8, 2012 Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 Pentru ca toate fisierele atasate pe forum au disparut, atasez din nou schema corectorului de ton cu tranzistori si cablajul stereo pentru aceasta schema. Pe cablaj NU este inclus etajul de amplificare dintre intrare si S1 (etajul dintre C1-C6 pe schema). Schema corectorului: Cablajul Stereo: Asta nu e cumva corectorul de ton al AS2050? Am facut acest corector si vreau sa stiu cum sa realizez sursa de alimentare pt el.Mai exact sa folosesc 1 punte redresoare pt ambele canale sau 2 punti,- surse separate pt fiecare canal din acelasi traf ? Corectorul va avea traf separat - modulele de amplificator la care vine legat au surse separate pt fiecare canal tot dintru-n singur traf. Intreb asta pt a nu avea surprize de brum,etc Link spre comentariu
albasete Postat Noiembrie 8, 2012 Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 Poti folosi si o singura punte, dar daca ai posibilitatea cu surse separate este bine, ai o separatie mai buna intre canale. Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 23, 2013 Partajează Postat Iunie 23, 2013 Va prezint o varianta de corector de ton ( Grundig Finearts 3 ) cu componente discrete avand performante excelente , cu mult peste performantele ce se pot obtine cu circuite integrate uzuale : how to take screenshots Link spre comentariu
player4 Postat Octombrie 8, 2013 Partajează Postat Octombrie 8, 2013 o varianta cu lm1036... este cea de aici http://www.bsselektronika.hu/index.php?w=Y12FwEPwmi am modificat cablajul , in asa fel incat sa incorporeze conectori pt semnal pe soclu si partea de redresare: daca e cineva interesat de cablaj in formatul .lay , sa-mi dea mp.. Link spre comentariu
laur_77 Postat Noiembrie 9, 2013 Partajează Postat Noiembrie 9, 2013 Acesta cum vi se pare? bun sau "in loc de nimic , mai bine ceva..." http://www.eleccircuit.com/the-super-pr ... -yourself/ Link spre comentariu
albasete Postat Noiembrie 9, 2013 Partajează Postat Noiembrie 9, 2013 Sa faci schema la care este prezentat si cablajul, nu prima. Aceea este schema tipica de aplicatie a unui corector de ton. Link spre comentariu
laur_77 Postat Noiembrie 10, 2013 Partajează Postat Noiembrie 10, 2013 Pe acesta l-am realizat(fara schema) doar dupa acel cablaj si functioneaza destul de bine! Link spre comentariu
metrix4you Postat Ianuarie 2, 2014 Partajează Postat Ianuarie 2, 2014 Salutare ,am inceput lucrarile pentru un corector de ton. schema am luat-o de aici de pe site , la fel si cablajul. sper sa functioneze fara probleme pe amplificatorul meu. atasez cetava poze din timpul lucrarilor: Link spre comentariu
metrix4you Postat Ianuarie 2, 2014 Partajează Postat Ianuarie 2, 2014 atasez si schema corectorului Link spre comentariu
metrix4you Postat Ianuarie 4, 2014 Partajează Postat Ianuarie 4, 2014 am terminat corectorul. a functionat perfect din prima. nu am avut condensatori de 2,2 uF nepolarizati asa ca am pus in paralel un condensator de 470n si unul de 220 n . o alta modificare , potentiometrul de 50K de la balans l-am pus de 10K , din acelasi motiv.asta am avut prin casal-am alimentat la + - 18 V Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Ianuarie 4, 2014 Partajează Postat Ianuarie 4, 2014 Nu e schema lui Rod Elliot(project 97)? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum