Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

service DK,BG ORION TV-518

Vizitator padurarucost

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• geoky

3

• ion_vasile

1

• Sorin Schiriac

1

• tv1

1

Top autori în acest subiect

• 9 luni mai târziu...
Vizitator istefanake

Salut. Am incercat la un pacific PTV3606 toate frecventele si nu mere niciuna. Cum pot rezolva cu sunetul .Telecomanda e exact ca cea din poza. Manualul e cel dat.Mai sunt si alte coduri pt frecvente?Mersi anticipat!

Link spre comentariu
Salut. Am incercat la un pacific PTV3606 toate frecventele si nu mere niciuna. Cum pot rezolva cu sunetul .Telecomanda e exact ca cea din poza. Manualul e cel dat.

Mai sunt si alte coduri pt frecvente?

ce frecvente ai probat,fii mai explicit,sunetul se face cum este explicat mai sus:intri in service cu -vol si tasta 6 si modifici adresele respective.

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...

Schneider model STV3606 link

Pacific PTV3606 service manual

Adresa Valoare

06 - 80 ( VHF + UHF )

1D - 41 ( DK )

1D - 44 ( BG )

Salutare,

Sa-nteleg de aici ca sistemul de sunet la acest tv nu se poate modifica sa contina in acelasi timp cele doua norme BG/DK.Daca nu am inteles eu poate ma lamureste careva. :nebunrau:

Multumesc

LE

I-am dat la 1D - 41 si a pierdut sunetul in BG si nici DK nu avea... :bataie

Link spre comentariu

Mda,dupa ce m-am eliberat din stresul serviciului si am revenit la electronica,am reflectat mai adanc la ideea de mai sus si nu inteleg cum pot sa adaptez convertor de sunet analog,intr-un circuit digital ... :nebunrau: ...poate ma lamureste dnu Vasile ,care a venit cu ideea... icon_jook

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări