Vizitator padurarucost Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Stie cineva cum se intra in service ptr.a schimba sistemul de sunet ,la acest model ORION TV-518 SI,procesor PCM195C30ECF009B,jungla STV2246H.multumesc mult Link spre comentariu
tv1 Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Schneider model STV3606 link Pacific PTV3606 service manual Adresa Valoare 06 - 80 ( VHF + UHF ) 1D - 41 ( DK ) 1D - 44 ( BG ) Link spre comentariu
Vizitator istefanake Postat Octombrie 18, 2009 Partajează Postat Octombrie 18, 2009 Salut. Am incercat la un pacific PTV3606 toate frecventele si nu mere niciuna. Cum pot rezolva cu sunetul .Telecomanda e exact ca cea din poza. Manualul e cel dat.Mai sunt si alte coduri pt frecvente?Mersi anticipat! Link spre comentariu
Sorin Schiriac Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Salut. Am incercat la un pacific PTV3606 toate frecventele si nu mere niciuna. Cum pot rezolva cu sunetul .Telecomanda e exact ca cea din poza. Manualul e cel dat.Mai sunt si alte coduri pt frecvente? ce frecvente ai probat,fii mai explicit,sunetul se face cum este explicat mai sus:intri in service cu -vol si tasta 6 si modifici adresele respective. Link spre comentariu
geoky Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 Schneider model STV3606 link Pacific PTV3606 service manual Adresa Valoare 06 - 80 ( VHF + UHF ) 1D - 41 ( DK ) 1D - 44 ( BG ) Salutare,Sa-nteleg de aici ca sistemul de sunet la acest tv nu se poate modifica sa contina in acelasi timp cele doua norme BG/DK.Daca nu am inteles eu poate ma lamureste careva. Multumesc LE I-am dat la 1D - 41 si a pierdut sunetul in BG si nici DK nu avea... Link spre comentariu
ion_vasile Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 George ---Pune-i convertor,e unica solutie. Link spre comentariu
geoky Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 Asa este dnu Vasile , la asta m-am gandit si eu.Dar despre situatia de aici ce ziceti : viewtopic.php?f=17&t=138335 ,tot asa se poate remedia ? Multumesc. Link spre comentariu
geoky Postat Februarie 11, 2013 Partajează Postat Februarie 11, 2013 Mda,dupa ce m-am eliberat din stresul serviciului si am revenit la electronica,am reflectat mai adanc la ideea de mai sus si nu inteleg cum pot sa adaptez convertor de sunet analog,intr-un circuit digital ... ...poate ma lamureste dnu Vasile ,care a venit cu ideea... icon_jook Link spre comentariu
zvasile Postat Februarie 11, 2013 Partajează Postat Februarie 11, 2013 setezi din service sa ai sunet in norma BG apoi montezi convertorul pe pinul 13 la STV2246,daca e nevoie schimbi si fusul.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum