Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nu pot formata/copy de pe stick 2GB Sycron - Write protected

Vizitator poli_danny

Postări Recomandate

alinuu trebuie sa cauti singur programul ca esti mester in reparat stick-uri si oricum e foarteeee greu de folosit.sunt mai multe versiuni ale produsului oferit de apacer deci v x.x.xx - spor la cauta pe google :ras: daca te-ai blocat pe un singur program e problema ta dar vezi ca esti pe un forum nu pe messenger

Cei care aveti probleme cu formatarea USB stick-urilor, dati add pe messenger la id djalinuu si va pot ajuta!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Stefan

3

• Badman

2

• paul14

2

• MifTy

1

Top autori în acest subiect

Vizitator alinuu

alinuu trebuie sa cauti singur programul ca esti mester in reparat stick-uri si oricum e foarteeee greu de folosit.sunt mai multe versiuni ale produsului oferit de apacer deci v x.x.xx - spor la cauta pe google :ras: daca te-ai blocat pe un singur program e problema ta dar vezi ca esti pe un forum nu pe messenger

Cei care aveti probleme cu formatarea USB stick-urilor, dati add pe messenger la id djalinuu si va pot ajuta!

Ce vrei sa spui de fapt cu asta? Cred ca m-ai inteles gresit.
Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...
Vizitator alinuu

Repair V.x.x.xx Low Level Formatter MFC ApplicationEste foarte simplu de folosit. Rulati programul si el face totul automat.Se gaseste usor, la o simpla cautare pe google.

NU imi mai dati ADD pe messenger, am scrris aici despre ce program era vorba!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări