Stefan Postat Aprilie 12, 2010 Partajează Postat Aprilie 12, 2010 alinuu trebuie sa cauti singur programul ca esti mester in reparat stick-uri si oricum e foarteeee greu de folosit.sunt mai multe versiuni ale produsului oferit de apacer deci v x.x.xx - spor la cauta pe google daca te-ai blocat pe un singur program e problema ta dar vezi ca esti pe un forum nu pe messenger Cei care aveti probleme cu formatarea USB stick-urilor, dati add pe messenger la id djalinuu si va pot ajuta! Link spre comentariu
Vizitator alinuu Postat Aprilie 12, 2010 Partajează Postat Aprilie 12, 2010 alinuu trebuie sa cauti singur programul ca esti mester in reparat stick-uri si oricum e foarteeee greu de folosit.sunt mai multe versiuni ale produsului oferit de apacer deci v x.x.xx - spor la cauta pe google daca te-ai blocat pe un singur program e problema ta dar vezi ca esti pe un forum nu pe messenger Cei care aveti probleme cu formatarea USB stick-urilor, dati add pe messenger la id djalinuu si va pot ajuta! Ce vrei sa spui de fapt cu asta? Cred ca m-ai inteles gresit. Link spre comentariu
paul14 Postat Aprilie 12, 2010 Partajează Postat Aprilie 12, 2010 Ok multumesc, am sa incerc programelul cand am timp. Va comunic rezultatele. Link spre comentariu
Stefan Postat Aprilie 13, 2010 Partajează Postat Aprilie 13, 2010 alinuu pe forum poti ajuta mai multi oameni in acelasi timp, discutia pe mess ramane pe mess. Link spre comentariu
Vizitator alinuu Postat Aprilie 13, 2010 Partajează Postat Aprilie 13, 2010 Am inteles, scuze. Link spre comentariu
Vizitator alinuu Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Repair V.x.x.xx Low Level Formatter MFC ApplicationEste foarte simplu de folosit. Rulati programul si el face totul automat.Se gaseste usor, la o simpla cautare pe google.NU imi mai dati ADD pe messenger, am scrris aici despre ce program era vorba! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum