Vizitator poli_danny Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Buna,am si eu o problema cu un stick Sycron 2GB -> nu ma lasa nici in ruptu capului sa il formatez sau sa copiez de pe el.orice as face el ii write protected desi nu are ceva switch, cum zic unii, de write-protected.- am incercat sa sterg fisierele de pe stick folosind ubuntu- am incercat sa il formatez din computer management-> disk management- am incerca din run->cmd sa ii dau un : /f - tot afiseaza write protected dupa ce recunoaste ca ar fi fat32un prieten mi-a dat duma ca cica i-a venit vremea iar pe net am cautat si cica s-ar putea sa fie ceva virus.momentan pe stick sunt :- un fisier *.txt, un serial number la ceva soft de burnuit- unu *.inf, unde mi-am pus eu un autorun pt stick - si unu *.ico , icoana care vroiam sa imi apara pentru stickam atasat si o poza in care este mesajul de eroare care imi apare cand introduc stickul pe USB, cu mentiunea ca uneori e DR11 alteori DR7sper sa ma ajutati careva sa dezleg misterums anticipat Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Decembrie 18, 2008 Administratori Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Si eu am avut unu de ala micut syncron si ma tinut atat cat au tinut pe chinezi banii, cand mi-a fost lumea mai draga nu la mai recunoscut calculatorul si tot ce a fost pe el sa dus... Link spre comentariu
Vizitator mitel Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 sar putea ca problema sa fie din cauza unuia din cele 3 fisiere(cred ca 2, sau sa zicem si 3) pe care le-ai pus pe stick.inainte sa pui fisierele alea,ai avut probleme cu el? Link spre comentariu
MifTy Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 ia cauta hp stick utility, ?i formateaz? cu ?la!!!dac? nu merge nici a?a, po?i zice c? e bun de frisbee... sau de desf?cut ca s?-?i faci idee ce are-n ma?e...dac? nu g?se?ti utility ?la, zi, c? îl adaug eu... no fear, e free, dar de când hp s-a unit cu compaq, situl lor e cam varz?... Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Decembrie 18, 2008 Administratori Partajează Postat Decembrie 18, 2008 L-am desfacut eu pe al meu, are doar 1 cip de memorie, atat Link spre comentariu
Golem Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Am un Verbatim 128 MB din 2004, a fost folosit in draci, zi de zi, activitate de service, devirusare, calculiciuri cu surse decalibrate, peste 5V pe USB-merge perfect.Kingston, diverse marimi, 1-4 GB, excelente, nu a picat nici unul vreodata.Cine face memorii RAM bune, face si stick-uri bune. Si invers. Sycron-no offence-o marca de gunoi. Link spre comentariu
Vizitator poli_danny Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Am un Verbatim 128 MB din 2004, a fost folosit in draci, zi de zi, activitate de service, devirusare, calculiciuri cu surse decalibrate, peste 5V pe USB-merge perfect.Kingston, diverse marimi, 1-4 GB, excelente, nu a picat nici unul vreodata.Cine face memorii RAM bune, face si stick-uri bune. Si invers. Sycron-no offence-o marca de gunoi.Sincer stiam ca ii mai slabutz dar m-a slujit cum trebuie .. nu ii problema mi-am luat altul ... doar ca sunt curios daca il pot readuce la normalNu fiti rai Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 pai din moment ce syncron,elixir,hynx etc folosesc memorii de la firme bune,insa declarate de acestia ca rebuturi,ce poti sa zici despre ele? clar,sunt gunoaie,inclusiv la propiu Link spre comentariu
Lyvyutzu Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Ai incercat sa formatezi stickul pe alt pc ? Link spre comentariu
Vizitator poli_danny Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Ai incercat sa formatezi stickul pe alt pc ? - dap pe vreo 10 ) .. same shit Link spre comentariu
Vizitator poli_danny Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 ia cauta hp stick utility, ?i formateaz? cu ?la!!!dac? nu merge nici a?a, po?i zice c? e bun de frisbee... sau de desf?cut ca s?-?i faci idee ce are-n ma?e...dac? nu g?se?ti utility ?la, zi, c? îl adaug eu... no fear, e free, dar de când hp s-a unit cu compaq, situl lor e cam varz?...mi-am scos progu ala HP USB Disk Storage Format TOOL v2.06 de pe net.. tot nu merge..drive protected..prietenu asta al meu zicea ca el avea aceasi problema cu un stick adus din america si cica a intrebat la un service autorizat si a primit ca rasp : mda i-a venit vremea...asa e la astea primele de pe piatza Link spre comentariu
Vizitator alinuu Postat Aprilie 12, 2010 Partajează Postat Aprilie 12, 2010 Cei care aveti probleme cu formatarea USB stick-urilor, dati add pe messenger la id djalinuu si va pot ajuta! Link spre comentariu
paul14 Postat Aprilie 12, 2010 Partajează Postat Aprilie 12, 2010 Scrie aici ce si cum. Nu cred ca e asa complicat sa faci un post in care sa explici pas cu pas, eventual si cu print-uri. Link spre comentariu
Stefan Postat Aprilie 12, 2010 Partajează Postat Aprilie 12, 2010 trebuie sa incerci cu diferite programe printre care Active killdisk FREE! si Repair V.x.x.xx Low Level Formatter MFC Application FREE!cu astea doua am reparat 3 stick-uri moarte (nici linuxul nu le mai inghitea), altele aveau probleme la lipituri sau lamele. Link spre comentariu
Vizitator alinuu Postat Aprilie 12, 2010 Partajează Postat Aprilie 12, 2010 Repair V.x.x.xx Low Level Formatter MFC ApplicationEste foarte simplu de folosit. Rulati programul si el face totul automat.Se gaseste usor, la o simpla cautare pe google. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum