LUCI Postat Martie 30, 2005 Partajează Postat Martie 30, 2005 Am vazut un difuzor interesant si o sa pun citiva parametrigreutate magnet :200 Ozputere:2250 W RMSeficienta :97dbraspunsul de fregventa 20-700Hz Link spre comentariu
xman Postat Martie 30, 2005 Partajează Postat Martie 30, 2005 Ai omis un parametru foarte important: T/SProbabil singurul lucru pe care-l pot spune este ca acest difuzor este rotund.Mai cauta despre el. Altfel, ... este frumos ca bibelou ... Link spre comentariu
xman Postat Martie 30, 2005 Partajează Postat Martie 30, 2005 Daca afli cumva ce firma este macar, poate te putem ajuta mai mult.Cel mai fain la el mi se pare PUTEREA. Sa stii ca am si eu ceva de genul asta. Si nici nu are sufixul PMPO. Link spre comentariu
micutu Postat Martie 30, 2005 Partajează Postat Martie 30, 2005 cam greu gasesti un dif sa mearga in 20-700Hz si sa aiba spl de 97db :shock: Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 30, 2005 Partajează Postat Martie 30, 2005 se mai poate zice ca are un magnet al naibii de greu...daca vrei ceva cu care sa spargi peretii e perfect...ii pui un maner si te apuci sa lovesti peretii cu el... Link spre comentariu
xman Postat Martie 30, 2005 Partajează Postat Martie 30, 2005 Cred ca am poza cu diful asta dar nu stiu unde sa o pun sa o vedeti toti ... Link spre comentariu
LUCI Postat Martie 30, 2005 Autor Partajează Postat Martie 30, 2005 Mergeti pe http://www.audiobahn.com si o sa gasiti si alte difuzoare de acest gen.Sa-mi spuneti si mie ce credeti. Link spre comentariu
xman Postat Martie 30, 2005 Partajează Postat Martie 30, 2005 Daca tot vrei sa-ti darami masina ti le recomand cu caldura. Dar fii atent ca mai iti trebuie un camion cu acumulatori legat in spate doar pentru partea de amplificare (sau eventual ai direct cablu de la retea). Link spre comentariu
LUCI Postat Martie 30, 2005 Autor Partajează Postat Martie 30, 2005 Nu vreau sa il cumpar ca oricum e cam scump.Dar apropo de daramat masina , am vazut o masina la care comprima tabla pe porbagaj cu doua audiobahn-uri de 800W Link spre comentariu
xman Postat Martie 30, 2005 Partajează Postat Martie 30, 2005 Asta nu-i nimic. Sa vezi cum omul la sfarsitul fiecarei zile merge frumusel cu surubelnita si cheia si strange cate ceva pe ici pe colo (prin punctele esentiale) si dupa vre-o luna o baga in reparatie capitala ...Si cum la un momentdat explodeaza pursisimplu parbrizul spate ... din moment ce bancheta spate+portbagaj erau o cutie uriasa de sub facuta la comanda.Si mergeai lejer pe strada si simteai o senzatie de apasare in piept, si te uitai in jur, ce dreaq ?Si dupa inca 2-300 metri, aparea si mai sus pomenitul individ ...Pe bune ca ar fi putut concura cu festivalul berii.Sunt OK difurile dar cine-ar vrea asa ceva ? Adica io as vrea, dar sa nu aiba mai mult de 300W (adica gandeste-te ca unii mai tin si la organele interne). Link spre comentariu
ReLLaXX Postat Mai 7, 2005 Partajează Postat Mai 7, 2005 Jucarii. :lol: Cititi cu mare atentie datele. Va fac eu niste conversii aproximative. 55 cm diametru, 145 de kilograme. Si parametrii pe masura... Sa zicem doar de bobina de 6,5 inchi? :twisted: http://www.mtx.com/caraudio/products/su ... Hammer.cfm Difuzor auto... nu gluma. 8) Link spre comentariu
Vizitator DJ_tymy Postat Mai 7, 2005 Partajează Postat Mai 7, 2005 :shock: :shock: auto? il pui in spate si il poti folosi pe post de propulsor asta daca mai ai ceva intreg pe masina dupa primul "bum" Link spre comentariu
Haralambie Postat Mai 7, 2005 Partajează Postat Mai 7, 2005 :shock: :shock: auto? il pui in spate si il poti folosi pe post de propulsor asta daca mai ai ceva intreg pe masina dupa primul "bum"si crek ca iti mai pui inca vreo 2 acumulatori.....Cred ca ar fi mai bine sa il pui cu membrana in jos prinsa de sasiu ... poate mai sari printre masini intr-un ambuteiaj !!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum