Vizitator Adriana Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Buna ziua ,Am o masina de spalat rufe Whirlpool, cu incarcare verticala,o am de un an jumate,ia apa, evacueaza apa cu tot cu detergent, ia si detergent si lenor, cand scot rufele , constat ca nu sunt spalate, si numai pe jumatate ude ....A mai avut cineva o problema d-asta la whirlpool ?imi poate da cineva un sfat .va multumesc mult . Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 O fi cureaua rupta (cea care face legatura intre motor si tambur) Link spre comentariu
gaby Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Dar de invartit le invarte ? Link spre comentariu
Vizitator Adriana Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 De invartit pare sa se invarta, asa se aude !!! Link spre comentariu
lus Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 mai mult decat cureaua nu are ce fi,se aude doar motorul cum invarte,de obicei e rupta sau in cel mai bun caz cazuta de pe fulie Link spre comentariu
yo9gcc Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Sa inteleg ca apa o evacueaza imediat dupa ce ii dai drumul la masina (maxim 10 min). Daca asa este atunci este destul de grav are defect modulul de comanda care este amplasat undeva prin partea de jos. Am patit si eu asa ceva dar la mine este problema ca o tin in baie si este destul de umezeala acolo si afecteaza partea electronica. Eu am desfacut-o si pe toata suprafata era numai umezeala, si cu un uscator te par am uscat placa si a mers perfect dar totul depinde sa nu cunva sa se strice ceva componente pe acolo. La un prieten cand a venit cei de la garantii a vrut sa ii scoata masina de spalat din garantie fiindca nu avea o anumita temperatura in baie, cred ca vreo 18 grade. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum