Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PROBLEME CU UN TOSHIBA 2150

GRIGORE

Postări Recomandate

Nu am imagine. Rastrul cu "pureci"si nimic altceva. PE cautare nu se simte ca ar face ceva.Tunerul este cu sinteza de fv. si fi imagine si sunet in aceiasi cutie.Model ec923xi. Procesorul are doua linii de bus I2C. Una pt. memoriesi alta pt jungla si tuner.CU osciloscopul pe busul cu tunerul este permanent un intens schimb de informatii fara a fi facuta vreo comanda.ESte posibil sa fie selectorul sau credeti ca ar putea fi altceva? Multumesc grig

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• GRIGORE

4

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator shonny

Mai trebuie sa-i dai cautare si cu un voltmetru sa vezi daca tensiunea de varicap adica cea de 28 de volti variaza in plaja de 0-28v,apoi verifici si tens. de 12v si RAA.Daca totul este in regula este posibil sa vie selectorul dar este posibil se fie def. si in calea comuna.Nu ai spus daca ai sunet sau nu am citit eu cum trebuie.

Link spre comentariu
Vizitator shonny

Am uitat sa-ti spun ca select. nu trebuie sa aiba neaparat acelasi cod, i-a conf. terminalelor si gasesti unul cu aceiasi config. si merge, dar se poate pune orce select. daca stii sa config. terminalele pe placa.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări