GRIGORE Postat Martie 30, 2005 Partajează Postat Martie 30, 2005 Nu am imagine. Rastrul cu "pureci"si nimic altceva. PE cautare nu se simte ca ar face ceva.Tunerul este cu sinteza de fv. si fi imagine si sunet in aceiasi cutie.Model ec923xi. Procesorul are doua linii de bus I2C. Una pt. memoriesi alta pt jungla si tuner.CU osciloscopul pe busul cu tunerul este permanent un intens schimb de informatii fara a fi facuta vreo comanda.ESte posibil sa fie selectorul sau credeti ca ar putea fi altceva? Multumesc grig Link spre comentariu
Vizitator muresandorel Postat Martie 30, 2005 Partajează Postat Martie 30, 2005 SELECTORUL! Link spre comentariu
GRIGORE Postat Aprilie 13, 2005 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2005 Stie cineva de unde poate fi cumparat un astfel de tuner ??? are codul EC923X1 . grig Link spre comentariu
Vizitator shonny Postat Aprilie 26, 2005 Partajează Postat Aprilie 26, 2005 Verifica mai intii tens. varicap ar trebui sa fie 28v pe intrare Link spre comentariu
GRIGORE Postat Aprilie 27, 2005 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2005 tens. care intra sunt corecte,incluliv cea de 28-30v. Link spre comentariu
Vizitator shonny Postat Aprilie 28, 2005 Partajează Postat Aprilie 28, 2005 Mai trebuie sa-i dai cautare si cu un voltmetru sa vezi daca tensiunea de varicap adica cea de 28 de volti variaza in plaja de 0-28v,apoi verifici si tens. de 12v si RAA.Daca totul este in regula este posibil sa vie selectorul dar este posibil se fie def. si in calea comuna.Nu ai spus daca ai sunet sau nu am citit eu cum trebuie. Link spre comentariu
Vizitator shonny Postat Aprilie 28, 2005 Partajează Postat Aprilie 28, 2005 Am uitat sa-ti spun ca select. nu trebuie sa aiba neaparat acelasi cod, i-a conf. terminalelor si gasesti unul cu aceiasi config. si merge, dar se poate pune orce select. daca stii sa config. terminalele pe placa. Link spre comentariu
Vizitator muresandorel Postat Aprilie 29, 2005 Partajează Postat Aprilie 29, 2005 Daca are pureci in principiu calea comuna e buna deci eu cred ca selectorul e defect.Da semnal prin video sau dvd prin scart si vezi daca merge? Link spre comentariu
GRIGORE Postat Aprilie 29, 2005 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2005 AM DATASSEETUL IC-urilor din selector. Voi lega in fire selectorul si voi incerca sa masor tot ce este posibil.Va voi spune cam la ce concluzie am ajuns grig Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum