bogdan Iacob Postat Septembrie 7, 2020 Partajează Postat Septembrie 7, 2020 (editat) Am renuntat la ala cu display ca ,costa mult si pentru ce am nevoie nu se merit .Voi incerca sa le fac eu.Ma duc acuma sa ma interesez de ventilatoare si o sa va zic ce am gasit Editat Septembrie 7, 2020 de bogdan Iacob Link spre comentariu
bogdan Iacob Postat Septembrie 7, 2020 Partajează Postat Septembrie 7, 2020 (editat) Am.gasit un ventilator de 0.20A cu trei fire si cu doua fire ,ce pontentiometru imi trebuie la ce putere si rezistenta la fel la ce putere si daca se poate sa mi aratati o schema.Va multumesc.Mono sau stereo trebuie sa fie pontentiometrul? Editat Septembrie 7, 2020 de bogdan Iacob Link spre comentariu
RealAlex Postat Septembrie 7, 2020 Partajează Postat Septembrie 7, 2020 De unde esti? Nu au si un variator pt ventilatorul acela? Link spre comentariu
bogdan Iacob Postat Septembrie 7, 2020 Partajează Postat Septembrie 7, 2020 Constanta Link spre comentariu
RealAlex Postat Septembrie 7, 2020 Partajează Postat Septembrie 7, 2020 Nu conteaza cate fire are ventilatorul merge si unul cu doua si unul cu trei. Link spre comentariu
bogdan Iacob Postat Septembrie 7, 2020 Partajează Postat Septembrie 7, 2020 (editat) Si daca pun doua imi trebuie pontentiometru stereo? Editat Septembrie 7, 2020 de bogdan Iacob Link spre comentariu
RealAlex Postat Septembrie 7, 2020 Partajează Postat Septembrie 7, 2020 In primul rand ai nevoie de doua ventilatoare? Esti sigur ca unul nu face fata? In al doilea rand ai nevoie de un mic montaj care sa iti comande acel ventilator, dupa cum s-a mai spus mai sus, deci degeaba iei doar potentiometru stereo, nu vei reusi sa faci nimic cu el. Link spre comentariu
bogdan Iacob Postat Septembrie 7, 2020 Partajează Postat Septembrie 7, 2020 Ma gândeam sa fie o racire buna Link spre comentariu
RealAlex Postat Septembrie 7, 2020 Partajează Postat Septembrie 7, 2020 Pai pune trei si o sa fie si mai buna. Bun, momentan nu da banii pe nimic. In ce stadiu esti cu carcasa? Poti pune o poza cu cutia? Esti sigur ca daca ii faci niste gauri si sus si jos, pentru ca aerul sa circule natural, mai are nevoie de racire? In primul rand termina cutia, monteaza aparatul in ea, efectueaza gaurile de aerisire si testeaza-l in forta, vezi cat de mult se incalzeste, poti folosi un termometru auto, care are sonda pe fir, poti baga sonda in cutie si sa vezi la ce temperatura iti ajunge. Dupa ce faci toate astea, te ajut si cu modulul pe care il vrei si cu ventilatoarele, gratis. Tu doar fa ce te-am rugat. Link spre comentariu
bogdan Iacob Postat Septembrie 7, 2020 Partajează Postat Septembrie 7, 2020 (editat) Cutia e la stagiul se terminare m ai trebuie sa cumpar sursa in comutație i am dat niste gauri in spate.Am facut si instalatia electrica in cutie Editat Septembrie 7, 2020 de bogdan Iacob Link spre comentariu
RealAlex Postat Septembrie 7, 2020 Partajează Postat Septembrie 7, 2020 Poti pune o poza cu gaurile din spate? Link spre comentariu
bogdan Iacob Postat Septembrie 7, 2020 Partajează Postat Septembrie 7, 2020 Cand ajung acasa voi pune pozele Link spre comentariu
BRANCA Postat Septembrie 7, 2020 Partajează Postat Septembrie 7, 2020 RealAlex.Pai nu-i prea ajung numai gauri in spate.Aerul trebuie sa intre si sa iasa.Dupa ce pune poza ar trebui sa-i indicati unde sa mai faca niste gauri.Aia dupa ce vedeti cum arata cutia. Multe constructii de amator nu au aerisire buna.Buba vine de la faptul ca gaurile dreptunghiulare sunt greu de facut manual.Lumea se plictiseste sa dea o multime de gauri simple... Link spre comentariu
RealAlex Postat Septembrie 7, 2020 Partajează Postat Septembrie 7, 2020 Pai si eu ce tot spun pe aici ? Link spre comentariu
bogdan Iacob Postat Septembrie 7, 2020 Partajează Postat Septembrie 7, 2020 Acesta este gura de aerisire Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum