Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intrebare statie de lipit

nightmare

Postări Recomandate

• Răspunsuri 42
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nightmare

15

• ssilvviu

8

• Stefan

5

• Dr.L

3

Top autori în acest subiect

O intrebare as avea daca zici ca ti-a mers perfect letconul de la gordak 952. La ce temperatura l-ai incalzit prima data cand l-ai cositorit si ce fludor ai folosit (ce compozitie)? O sa-mi iau acum un varf nou si vreau sa stiu si eu sa nu mai fac prostia pe care am facut-o cu primul pe care cred ca l-am incalzit excesiv la prima folosire.

Link spre comentariu

Pe la 260 grade.Am folosit sarma de cositor cu decapant pe interior. Cand se topeste miroase a tamaie. :DGasesti la toate magazinele de specialitate.Sa nu te apuci sa folosesti bara de cositor pentru acoperisuri de tabla :)Prima data l-am introdus in sacaz (rasina) apoi am dat pe el cu cositor. S-a acoperit imediat, uniform.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

mie mi-au dat suruburile jos de la magazinul de la care am cumparat statia,dar nu pe cele de protectie ci pe cele de la transformator :rade: :sparge: .cand am ajuns acasa nu stiam de ce huruie asa tare.cand am inclinat-o se auzeau saibele si piulitele de la traf cum jucau prin ea.a trebuit sa rup sigiliul decat sa ma intorc la incompetentii aia.acum nu se mai aude aproape nimic decat cand dau debitul de aer la max,asta f rar .

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
  • 9 luni mai târziu...

salut. mi-am luat o statie de lipit gordak 952-v si nu stiu unde gasesc sa cumpar varfuri pt letcon. cel care vine cu statia este f subtire si vreau sa imi iau unu mai gros. multumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări