lorik199 Postat Decembrie 15, 2008 Partajează Postat Decembrie 15, 2008 este vreo diferenta intre cele 2 scheme din atasament?ma refer la o diferenta functionala nu la cablajsi la tranzistorii pnp pinii sunt in ordinea 1-colector 2-baza -3 emitorla cei npn ordinea e 1 emitor 2 baza 3 colector???? Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 15, 2008 Partajează Postat Decembrie 15, 2008 Nu e nici o diferen?? func?ional? între scheme. Ordinea picioarelor, de la stg. la dr. ?i privind trz din fa??: b-c-e, cum e ?i în desenul ata?at schemelor. Link spre comentariu
lorik199 Postat Decembrie 16, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Nu e nici o diferen?? func?ional? între scheme. Ordinea picioarelor, de la stg. la dr. ?i privind trz din fa??: b-c-e, cum e ?i în desenul ata?at schemelor.dar si la npn si la pnp este eceeasi ordine a picioarelor?si baza nu sta intre C si E?adica la pnp ordinea de la st ---> dr 1 = C , 2 = B , 3 =E este asa? Link spre comentariu
miron1947 Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 dar si la npn si la pnp este eceeasi ordine a picioarelor?si baza nu sta intre C si E?Semnificatia picioarelor,este in functie tip(trebuie consultat datasheet),sunt si cu picioarele in ordinea C-B-E(ex.BC107). Link spre comentariu
MifTy Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 de fapt în func?ie de capsul?, nu de tip!!!verifica?i cu datasheeturile!!! Link spre comentariu
miron1947 Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 de fapt în func?ie de capsul?, nu de tip!!!Eu cred ca da,dupa cum vedeti,la acelasi tip de capsula(TO 92),sunt notatii diferite in functie de tip. Link spre comentariu
lorik199 Postat Decembrie 16, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2008 deci am inteles pana la urma schemele functional sunt identice doar cablajul difera un pic, pinii tranzistorilor la gasesc in datasheeturieu credeam ca exista o regula generala pt toti tranzistoriimultumesc de raspunsuri Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Eu am în?eles c? întrebi de trz TO126. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum