Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Arrl Handbook 2009

SirRoger

Postări Recomandate

Nu am vrut negativist sau sa las impresia ca nu apreciez postarea linkului. Am vrut sa subliniez faptul ca fata de cel de anul trecut nu prea sint mari diferente iar cei care au conexiuni le net mai lente si fac download greu nu pierd nimic daca au o versiune mai veche. In alta ordine de idei, parca propusese cineva ca cei care avem indicative sa ne intilnim si in benzile radio, pina la urma asta e scopul radioamatorismului. Cele bune, Emil

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• SirRoger

7

• Marele Savant

4

• yo9hrb

4

• MiniTehnicus

2

In alta ordine de idei, parca propusese cineva ca cei care avem indicative sa ne intilnim si in benzile radio, pina la urma asta e scopul radioamatorismului.

Eu propun sa incercam sa folosim banda de 40m, 7.050 Mhz. M-am gandit la aceasta frecventa deoarece cred caorice radioamator are o antena care rezoneaza aici. Sa fixam si o ora : ce ziceti de 19 ?In rest, propun ca de fiecare data cand intram pe forum sa ascultam si, eventual, sa facem un apel pe aceasta frecventa.Daca nu sunteti de acord cu cele scrise mai sus, propuneti alta frecventa sau/si ora de intalnire.Sarbatori fericite tuturor!73!Cristi
Link spre comentariu

Si, btw, in ce limba este forumul respectiv, ca mi-am cam scrantit ochii.

In thailandeza....Mie imi venea sa intorc monitorul cu susul in jos.... :sparge: Adresele respective mi le-a pus la dispozitie administratorul forumului respectivdupa ce i-am spus ( in engleza...hi) ca nu ma descurc sa navighez pe forum ( imi daduse initial pagina de starta forumului :nebunrau: )...
Link spre comentariu

Deci am rezolvat-o si pe asta !Propunerea era la o intilnire intre membri grupului, secretul cu 3.705 mhz il stiam si eu de citeva zile .

Emil, ai perfecta dreptate.Propuneti atunci o alta frecventa in banda de 80m.
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Nice ! multumesc, tocmai ma gindeam pe ce imi testez contul de pe rapidshare.com care este valabil incepind cu 1 febr. Imi scot limitarile de pe modem si fac o proba!

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări