Marele Savant Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Nu am vrut negativist sau sa las impresia ca nu apreciez postarea linkului. Am vrut sa subliniez faptul ca fata de cel de anul trecut nu prea sint mari diferente iar cei care au conexiuni le net mai lente si fac download greu nu pierd nimic daca au o versiune mai veche. In alta ordine de idei, parca propusese cineva ca cei care avem indicative sa ne intilnim si in benzile radio, pina la urma asta e scopul radioamatorismului. Cele bune, Emil Link spre comentariu
SirRoger Postat Decembrie 18, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2008 In alta ordine de idei, parca propusese cineva ca cei care avem indicative sa ne intilnim si in benzile radio, pina la urma asta e scopul radioamatorismului.Eu propun sa incercam sa folosim banda de 40m, 7.050 Mhz. M-am gandit la aceasta frecventa deoarece cred caorice radioamator are o antena care rezoneaza aici. Sa fixam si o ora : ce ziceti de 19 ?In rest, propun ca de fiecare data cand intram pe forum sa ascultam si, eventual, sa facem un apel pe aceasta frecventa.Daca nu sunteti de acord cu cele scrise mai sus, propuneti alta frecventa sau/si ora de intalnire.Sarbatori fericite tuturor!73!Cristi Link spre comentariu
yo9hrb Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Radio&Electronics Cookbook a reusit cineva sa o descarce? Si, btw, in ce limba este forumul respectiv, ca mi-am cam scrantit ochii. Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Radio&Electronics Cookbook a reusit cineva sa o descarce?Da, am descarcat-o eu. Lasa-mi adresa de email pe PM si ti-o trimit eu diseara cand ajung acasa. Link spre comentariu
SirRoger Postat Decembrie 18, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Si, btw, in ce limba este forumul respectiv, ca mi-am cam scrantit ochii.In thailandeza....Mie imi venea sa intorc monitorul cu susul in jos.... Adresele respective mi le-a pus la dispozitie administratorul forumului respectivdupa ce i-am spus ( in engleza...hi) ca nu ma descurc sa navighez pe forum ( imi daduse initial pagina de starta forumului )... Link spre comentariu
Yo4You Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Uni au antena si nu au statie ca in cazul meu nu e gata finalul de emisie. Link spre comentariu
yo9dl Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 La ora 19 propagarea în 7 MHz pe teritoriul YO tinde catre zero. 3,705 MHz +/- QRM este frecventa de intalnire a statiilor YO.73! Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Dupa cum si propagarea prin unda directa intre statii YO in banda de 20m esteaproape imposibila. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Deci am rezolvat-o si pe asta !Propunerea era la o intilnire intre membri grupului, secretul cu 3.705 mhz il stiam si eu de citeva zile . Link spre comentariu
SirRoger Postat Decembrie 19, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Deci am rezolvat-o si pe asta !Propunerea era la o intilnire intre membri grupului, secretul cu 3.705 mhz il stiam si eu de citeva zile .Emil, ai perfecta dreptate.Propuneti atunci o alta frecventa in banda de 80m. Link spre comentariu
ywar2 Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 Salut. Mi-a semnalat cineva citeva linkuri interesante cu diferite reviste si carti in format electronic. Poate va intereseaza: http://www.sonsivri.com/forum/index.php ... board=19.0 http://www.sonsivri.com/forum/index.php?topic=14181.0 http://publ.lib.ru/ARCHIVES/ Link spre comentariu
Marele Savant Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 Nice ! multumesc, tocmai ma gindeam pe ce imi testez contul de pe rapidshare.com care este valabil incepind cu 1 febr. Imi scot limitarile de pe modem si fac o proba! Link spre comentariu
MifTy Postat Mai 10, 2009 Partajează Postat Mai 10, 2009 s-ar putea s? m? ciom?geasc? vasile, dar realmente trebuie m?car s? vede?i pagina!!!! http://www.demonoid.com/files/details/1845815/5903190/ am s? verific dac? am loc destul pe desktop, ?i încep desear? trasul... Link spre comentariu
yo9hrb Postat Mai 10, 2009 Partajează Postat Mai 10, 2009 Acolo tre' invitatie.... Ma invita si pe mine cineva? Ca le-as trage si eu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum