mk3_cdj Postat Decembrie 15, 2008 Partajează Postat Decembrie 15, 2008 Am un mp4 player si ori cat il tin la incarcat nu se incarca imi arata pe ecran ca se incarca si dupa cateva secunse zice batery is full dupaia sta putin si incarca iar ori cat il las la incarcat dupa ce scot usb-ul arata asa: eu cred ca bateria e de vina as putea gasi pentru el asa ceva am cautat pe google dar nu prea am aflat de care imi trebuie mie :( asa arata bateria la el: Link spre comentariu
junior Postat Decembrie 15, 2008 Partajează Postat Decembrie 15, 2008 Masoara tensunea pe acumulator .Ar trebui sa fie 4.1V (acumulatorul proaspat incarcat ).Daca tensiunea pe acumulator este mai mica de 3V atunci incearca sa incarci acumulatorul in afara playerului .Poate s-a defectat circuitul intern de incarcare. Link spre comentariu
mk3_cdj Postat Decembrie 15, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2008 asta e ca nu stiu daca e incarcat sau nu l-am lasat toata noaptea la incarcat si azidimineta l-am scos si imi arata ca in prima poza.....am sa masor sa vad acuma nu pot poate mai diseara....inca ceva la ce tensiune sa incarc nu am doar un transformator de are pe el 3v, 4,5v 6v, 7,5v 9v si 12v Link spre comentariu
MifTy Postat Decembrie 15, 2008 Partajează Postat Decembrie 15, 2008 pfff... nu ?tiu cât de bine te pricepi, c? a? sugera s? verifici circuitul de înc?rcare al playerului.în alt? ordine de idei, ai putea folosi o baterie de telefon mobil, numai s? aib? tensiunea nominal? necesar?, 3,7 vol?i. capacitatea poate fi oricât de mare.dar mai întâi uit?-te în c?rticica playerului, trebuie s? zic? ce tip de baterie e aia... circuitele de înc?rcare sunt destul de diferite în func?ie de tip!!! Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 15, 2008 Partajează Postat Decembrie 15, 2008 la 3.7v e acumulator cu litiu(oricum,de ceva ani numai litiu se foloseste) Link spre comentariu
mk3_cdj Postat Decembrie 16, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2008 am dezlipit firele si am incarcat bateria separat asa s-a incarcat acuma ma gandeam ca sa ii fac ceva sa o incarc tot timpul separat ce ziceti ar influienta daca firele sunt lipite pe circuit si de acolo trag alte fite pentru incarcare? Link spre comentariu
junior Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Poti face circuitul asta : http://www.belza.cz/charge/liion2.htm pe care il montezi in afara playerului .Reglezi limita de incarcare a acumulatorului la 4.2V( precizie necesara mai buna de 2%).Stabilesti curentul de incarcare la circa 150mA . 1. Pentru primul test deconectezi bateria de la player si o pui la incarcat circa 3h. 2. Conectezi apoi bateria la player si astepti cateva ore.Daca bateria nu se descarca singura atunci inseamna ca circuitul de incarcare nu " suge" curent excesiv din baterie si poti urma pasul 3 3.Conectezi iesirea circuitului la bateria playerului si pui la incarcat . Ideal ar fi sa montezi o mufa mini jack in carcasa playerului pentru ca sa nu spanzure matele din el si sa nu ai eventuale neplaceri ( scurtcircuit pe baterie ) . Link spre comentariu
mk3_cdj Postat Decembrie 16, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2008 ideal ar fi sa montezi o mufa mini jack in carcasa playerului pentru ca sa nu spanzure matele din el si sa nu ai eventuale neplaceri ( scurtcircuit pe baterie ) . asat ma gandeam si eu sa monte un mini jack...Dupa cum am zis bateria a fost deeconectata de la player si am incarcat-o asa si s-a incarcat:) am reconectat-o la player si merge tine incarcata acuma ce nu sunt eu in clar daca montez o mufa mini jack pe player si firele de la baterie sunt conectate la player in tinp ce incarc nu exista ceva riscuri de scurtcircuit? Link spre comentariu
Lyvyutzu Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 ideal ar fi sa montezi o mufa mini jack in carcasa playerului pentru ca sa nu spanzure matele din el si sa nu ai eventuale neplaceri ( scurtcircuit pe baterie ) . asat ma gandeam si eu sa monte un mini jack...Dupa cum am zis bateria a fost deeconectata de la player si am incarcat-o asa si s-a incarcat:) am reconectat-o la player si merge tine incarcata acuma ce nu sunt eu in clar daca montez o mufa mini jack pe player si firele de la baterie sunt conectate la player in tinp ce incarc nu exista ceva riscuri de scurtcircuit?Folosesti jack-ul cu intrerupere . Cand bagi mufa jack tata in mufa mama se intrerupe circuitul baterie -mp4 Link spre comentariu
mk3_cdj Postat Decembrie 16, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2008 presupun ca dinasta zici dar cum sa o leg ca sa fie deconectata de la plaier in timp ce se incarca? Link spre comentariu
Vizitator ionut_ktm99 Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 am si eu problema tot cu un mp4 ,diferit de al tau dar bateria e lafel tot 480 mah si 3.7v bateria are full incarcata 3.99 volti !solutia in cazul meu este adaptarea unei baterii de telefon in cazul meu sony ericsson sau noua si lipit firele direct pe ea ! asta in cazult in care nu e stricat circuitul de incarcare ! daca e stricat incearca sa adaptezi o mufa de incarcator nokia din acelea mici ,in felul asta incarcatorul e special pt baterii li-ion ,poti sa incarci cu orice inc. nokia etc ! Link spre comentariu
strombi Postat Aprilie 3, 2011 Partajează Postat Aprilie 3, 2011 Vin si eu tot cu aceiasi problema la fel am un mp4 care in trecut ia mai fost schimbata odata bateria era in garantie,acum nu mai este il tin cate o noapte la incarcat si tot imi arata ca se incarca.Bateria care e in el e desigur made in china o sa incerc sa ajung la servisul unde repara dastea sa imi dea alta bateria platesc cat face.Dar problema e ca nu sunt din bucuresti unde e servisul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum