adicontakt Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 vezi ca e posibil sa ai semnalul prea mare pe intrare ( sun foarte sensibile), pune un semireglabil pe intrare ( de preferat multitura si dupa ce il reglezi masoara valoarea si inlocuieste cu o rez fixa) Link spre comentariu
Allain85 Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 Salutare!Pentru domnul ALEKS... VU-metrul cu balon e gata? Functioneaza? Am si eu un asemenea tub cu tot cu electronica. Mentionez ca este recuperat dintr-un magnetofon Kashtan. E identic cu cel din Rostov? Multumesc!Am vazut ca s-au postat foarte multe scheme de VU-metre simple (stereo). Interesanta ar fi constriuirea unu analizor spectral. Nu are nimeni o schema? Nu a facut cineva asa ceva?O zi buna tuturor! Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 analizator de spectru gasesti...chiar pe prima pagina a topicului Link spre comentariu
bocxoa Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 foarte interesante schemele, dar sunt cam moderne, ceva mai clasic ar fi si mai interesant, o schema cu un em84 daca are careva, eu zic ca nimic nu arata mai bine ca o lampa, a bada exista, 2 lampi Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 era un topic cu vumetre cu em84 (am facut si eu unul),dar nu-l gasesc sub nici o forma :cry:vasile,stii cumva ce s-a intamlat cu el? cam prin august era topicul in voga Link spre comentariu
Vizitator xmasbogdan Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Buna.Cunosti cumva un exemplu de equalizer dar de 10 canale fara a fi nevoie de microcontrolere programabile?multumesc anticipat Link spre comentariu
adicontakt Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 equalizer sau spectrum analyzer? ca daca vrei equalizer ai postat gresit Link spre comentariu
alex Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 am si eu 3 ecrane ca cel din poza si ma intrebam daca pot face ceva cu ele...eu ma gandeam ca pot sa fac un vu-metru ca cel din winamp dar nu am gasit nici o schema...ma puteti ajuta? Link spre comentariu
adicontakt Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 da mai multe detalii despre el Link spre comentariu
tyty Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 dar scheme de VU-METRE fara Circuite integrate nu avet? Link spre comentariu
cosmin_h Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 daca cautai putin dadeai pe prima pagina de asta =>>> http://www.talkingelectronics.com/proje ... reoVU.html Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 am si eu 3 ecrane ca cel din poza si ma intrebam daca pot face ceva cu ele...eu ma gandeam ca pot sa fac un vu-metru ca cel din winamp dar nu am gasit nici o schema...ma puteti ajuta?ve?ti proaste: dac? intr? în scen? un afi?aj lcd, deja n-ai alt? solu?ie în afar? de microcontroller... ?i nu schema e problema, ci softul din mc!!! în alt? ordine de idei, aveam supranumerar vre-o 4 buc??i LM339, a?a c-am c?utat ni?te scheme de vumetru cu a?a ceva, ?i-am g?sit 2: Link spre comentariu
ducu Postat Aprilie 7, 2009 Partajează Postat Aprilie 7, 2009 Salut, caut de ceva vreme o schema de vu-metru cu microcontroler (nu conteaza ce model) cu un minim de 10 leduri in care ultimul led sa prezinte intarziere (cum sunt "peaks" din analizorul winamp). Imi puteti sugera ceva?Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Vizitator anto Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 asi dori si eu putin ajutor daca se poate........ vreau sa fac un vu-metru cu becuri colorate de 220v imi puteti da va rog o schema ceva???? Link spre comentariu
alex mm Postat Mai 2, 2009 Partajează Postat Mai 2, 2009 Pentru Alex90 un cablaj la ce m-a rugat pe privat [attachment=0]WU.pdf[/attachment] si schema aferenta [attachment=1]audio-vu-meter-by-lm324.gif[/attachment] la care am adaugat inca un LM324 . Numai bine Alex mm. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum