Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

scheme de VU-METRE

Postări Recomandate

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 609
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Salutare!Pentru domnul ALEKS... VU-metrul cu balon e gata? Functioneaza? Am si eu un asemenea tub cu tot cu electronica. Mentionez ca este recuperat dintr-un magnetofon Kashtan. E identic cu cel din Rostov? Multumesc!Am vazut ca s-au postat foarte multe scheme de VU-metre simple (stereo). Interesanta ar fi constriuirea unu analizor spectral. Nu are nimeni o schema? Nu a facut cineva asa ceva?O zi buna tuturor!

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

am si eu 3 ecrane ca cel din poza si ma intrebam daca pot face ceva cu ele...eu ma gandeam ca pot sa fac un vu-metru ca cel din winamp dar nu am gasit nici o schema...ma puteti ajuta?

ve?ti proaste: dac? intr? în scen? un afi?aj lcd, deja n-ai alt? solu?ie în afar? de microcontroller... ?i nu schema e problema, ci softul din mc!!!

în alt? ordine de idei, aveam supranumerar vre-o 4 buc??i LM339, a?a c-am c?utat ni?te scheme de vumetru cu a?a ceva, ?i-am g?sit 2:

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări