Swat Cat Postat Iunie 23, 2008 Partajează Postat Iunie 23, 2008 inca o intrebare.... pt lm3914 cum setez sensibilitatea.... vad doar cum setez curentu...... Link spre comentariu
Vizitator dreamer Postat Iunie 23, 2008 Partajează Postat Iunie 23, 2008 Post subject: Re: scheme de VU-METRE Reply with quotePt. woodoo si nu numai:sa traiesti ..ceva de genu aveam nevoie ..vreau sa il folosesc pt a-mi indica volumul la statie Link spre comentariu
niq_ro Postat Iulie 1, 2008 Partajează Postat Iulie 1, 2008 inca o intrebare.... pt lm3914 cum setez sensibilitatea.... vad doar cum setez curentu......studiezi http://www.national.com/pf/LM/LM3914.html Link spre comentariu
Vizitator calutzii Postat Iulie 2, 2008 Partajează Postat Iulie 2, 2008 stiti vreo schema de vumetru pe tranzistori care sa aibe si peak hold :rolleyes: ? Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 2, 2008 Partajează Postat Iulie 2, 2008 faci un vimetru cu tranzistoare normal,iar in locul ultimului led pui un tiristor care comanda leduldar trebuie resetat manual si arata doar ca s-a aprins ultimul led Link spre comentariu
Vizitator calutzii Postat Iulie 2, 2008 Partajează Postat Iulie 2, 2008 daca ii pun un condensator sa tina mai mult aprins are ceva? :drinkers: Link spre comentariu
zal Postat Iulie 2, 2008 Partajează Postat Iulie 2, 2008 stiti vreo schema de vumetru pe tranzistori care sa aibe si peak hold :rolleyes: ?De ce nu cauti un vu-metru recuperat dintr-un casetofon deck sau amplif cu functia asta?A existat o schema in Tehnium cu multe c.i. si nu cred ca merita sa te chinui cu asa ceva, pe trz nu se poate face. Link spre comentariu
danzup Postat Iulie 2, 2008 Partajează Postat Iulie 2, 2008 stiti vreo schema de vumetru pe tranzistori care sa aibe si peak hold :rolleyes: ?De ce nu cauti un vu-metru recuperat dintr-un casetofon deck sau amplif cu functia asta?A existat o schema in Tehnium cu multe c.i. si nu cred ca merita sa te chinui cu asa ceva, pe trz nu se poate face.Exact !Doar daca vrei sa folosesti ceva de genul 100+ tranzistoare si o caruta de componente ! Link spre comentariu
zal Postat Iulie 2, 2008 Partajează Postat Iulie 2, 2008 Daca tin minte folosea cite un LM311 pe fiecare led, in afara de alt c.i. care comanda efectiv ledul pe semnalul de intrare, cred ca 741... :smt017 Link spre comentariu
Vizitator calutzii Postat Iulie 2, 2008 Partajează Postat Iulie 2, 2008 vroiam sa fac ceva de la 0.sa mai exersez.merge daca incerc schema lui tiptronic cu indicator de putere?sa bag in fata ei cate un LM386,sa schimb R1 si sa pun cate un cond in paralel cu ledul.cel putin sa stea mai mult aprinse ledurile.ar merge? Link spre comentariu
zal Postat Iulie 2, 2008 Partajează Postat Iulie 2, 2008 Nu merge, se alimenteaza din tensiunea alternativa de pe difuzor, ca sa ramina aprinse mai mult timp ledurile, ar trebui sa alimentezi separat si sa ai alt etaj de intrare, adica alta schema. Link spre comentariu
adicontakt Postat August 11, 2008 Partajează Postat August 11, 2008 uitati ce am gasit pe youtube http://www.youtube.com/watch?v=IBmGHgWo ... re=related schema foloseste ca semnal de intrare un microfon. rugamitea mea este: cine poate sa posteze o schema de vumetru cu 6 - 8 leduri care se alimenteaza la 3 volti si sa foloseasca ca semnal de intrare un microfon Link spre comentariu
zal Postat August 11, 2008 Partajează Postat August 11, 2008 Cam tirziu am gasit asta ptr calutzii: Daca se poate descifra procesorul, sigur se gaseste de facut. Link spre comentariu
Dr.L Postat August 11, 2008 Partajează Postat August 11, 2008 uitati ce am gasit pe youtube http://www.youtube.com/watch?v=IBmGHgWo ... re=relatedschema foloseste ca semnal de intrare un microfon. rugamitea mea este: cine poate sa posteze o schema de vumetru cu 6 - 8 leduri care se alimenteaza la 3 volti si sa foloseasca ca semnal de intrare un microfonridica tensiunea cu MC34063 si foloseste un an6994 ca vumetrupt marirea semnalului de la microfon,fa un amplificator cu operational/tranzistor(i) Link spre comentariu
adicontakt Postat August 12, 2008 Partajează Postat August 12, 2008 totusi o schema.. :prayer: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum