Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

scheme de VU-METRE

Postări Recomandate

• Răspunsuri 609
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator dreamer

Post subject: Re: scheme de VU-METRE Reply with quotePt. woodoo si nu numai:

sa traiesti ..ceva de genu aveam nevoie ..vreau sa il folosesc pt a-mi indica volumul la statie
Link spre comentariu

stiti vreo schema de vumetru pe tranzistori care sa aibe si peak hold :rolleyes: ?

De ce nu cauti un vu-metru recuperat dintr-un casetofon deck sau amplif cu functia asta?A existat o schema in Tehnium cu multe c.i. si nu cred ca merita sa te chinui cu asa ceva, pe trz nu se poate face.
Link spre comentariu

stiti vreo schema de vumetru pe tranzistori care sa aibe si peak hold :rolleyes: ?

De ce nu cauti un vu-metru recuperat dintr-un casetofon deck sau amplif cu functia asta?A existat o schema in Tehnium cu multe c.i. si nu cred ca merita sa te chinui cu asa ceva, pe trz nu se poate face.
Exact !Doar daca vrei sa folosesti ceva de genul 100+ tranzistoare si o caruta de componente !
Link spre comentariu
Vizitator calutzii

vroiam sa fac ceva de la 0.sa mai exersez.merge daca incerc schema lui tiptronic cu indicator de putere?sa bag in fata ei cate un LM386,sa schimb R1 si sa pun cate un cond in paralel cu ledul.cel putin sa stea mai mult aprinse ledurile.ar merge?

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

uitati ce am gasit pe youtube http://www.youtube.com/watch?v=IBmGHgWo ... re=relatedschema foloseste ca semnal de intrare un microfon. rugamitea mea este: cine poate sa posteze o schema de vumetru cu 6 - 8 leduri care se alimenteaza la 3 volti si sa foloseasca ca semnal de intrare un microfon

ridica tensiunea cu MC34063 si foloseste un an6994 ca vumetrupt marirea semnalului de la microfon,fa un amplificator cu operational/tranzistor(i)
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări